Βιβλία στα πυρόπληκτα σχολεία της Εύβοιας!

Υπάρχουν παντού γύρω σου τρόποι να βοηθήσεις όποιον έχει ανάγκη. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, ας βάζουμε κάθε φορά ο καθένας το δικό του λιθαράκι. Ας απλώνουμε το χέρι για να βοηθήσουμε τον διπλανό μας και ο κόσμος μας με βεβαιότητα θα γίνει καλύτερος.

Άλλωστε το έχουμε αποδείξει πολλές φορές πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Στις δράσεις που οργανώνουμε, ολοκληρώθηκε πρόσφατα και μια ακόμη. Τα Δημοτικά της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Άννας και Κερασιάς της περιοχής της Βόρειας Ευβοίας ενισχύθηκαν με την παροχή σχολικών βιβλίων και ειδών προσωπικής υγιεινής για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε συνεργασία με το Humanity Greece ενισχύσαμε τα σχολεία της Βόρειας Εύβοιας, υποστηρίζοντας τους μικρούς μαθητές με μια εξατομικευμένη διαδικασία χορηγιών βιβλίων. Η διάκριση των τίτλων έγινε βάσει των μαθησιακών αναγκών των μαθητών και μαθητριών.

Μετά το πέρας των οκτώ μηνών από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στα δικαιώματα των παιδιών για πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Η παράδοση των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε παρουσία εθελοντών του Humanity, του Συμβούλου του Δήμου Μαντουδίου – Αγ. Άννας Δημήτρη Χασιώτη και της Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγγελική Ανδρέου.

Παράλληλα, μοιράστηκαν 800 μάσκες προστασίας και αντισηπτικά ως μέτρα πρόληψης κατά της νόσου COVID-19 καθώς και αντισηπτικά υγρά για την κάλυψη σχολικών αιθουσών.

Καλή δύναμη σε όλους με την ευχή να είμαστε πάντα ενωμένοι.

Για το Humanity Greece

Το Humanity Greece είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός που ανταποκρίνεται σε κάθε έκτακτη ανάγκη των πολιτών για στήριξη και βοήθεια. Αναλαμβάνοντας κάθε έκτακτο αίτημα πολιτών για βοήθεια, καλύπτει σοβαρές ελλείψεις αναφορικά με την διαχείριση κρίσεων και την επανένταξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων. 

Γίνε εσύ, ο κόσμος που αλλάζει.

Μάθε περισσότερα στο humanitygreece.org.

Ακολούθησέ τους στα social media για να παρακολουθείς τις δράσεις τους και να γίνεις μέλος τους!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *