Ο Sebastian Fitzek έρχεται στην Ελλάδα!

Πέρασαν πέντε χρόνια και ο Sebastian Fitzek επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για δύο μοναδικές εμφανίσεις: Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Έχοντας στις αποσκευές του Το τελεσίγραφο, τον Επιβάτη 23 και το πιο πρόφατα ευπώλητό του βιβλίο, το ΜΙΜΙΚ, ο μετρ των ψυχολογικών θρίλερ έρχεται στην Ελλάδα για να μιλήσει με το αναγνωστικό του κοινό και να υπογράψει αντίτυπα.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων

  • Σάββατο 18 Μαΐου στις 19.00, Θεσσαλονίκη, ΔΕΒΘ

Αίθουσα: Γιώργος Ιωάννου

Περίπτερο Διόπτρα (Ενηλίκων): Περίπτερο 15, stand 59

«O Sebastian Fitzek και τα μυστικά ενός επιτυχημένου best seller»

Ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στην Sebastian Fitzek σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης για τα βιβλία του και την συγγραφή, με τον Αλέξανδρο Μυροφορίδη, διδάκτορα Δημιουργικής Γραφής στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Θα παρέχεται παράλληλη διερμηνεία.

Στη συνέχεια ο συγγραφέας θα υπογράψει τα βιβλία του στο περίπτερο των εκδόσεων Διόπτρα (Περίπτερο 15, stand 59).

  • Δευτέρα 20 Μαΐου στις 20.30 στο Public Café Συντάγματος

Ο Sebastian Fitzek θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαρία Ακριβού, με αφορμή το νέο του βιβλίο Μίμικ. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό και υπογραφή βιβλίων.

Θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά από τον συγγραφέα και μεταφραστή Βαγγέλη Γιαννίση.

Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για το τελευταίο του βιβλίο, ΜΙΜΙΚ

Μη φοβάσαι τίποτα!
Μόνο τον εαυτό σου…

Μια μικρή σύσπαση στη γωνία του στόματος, μια απειροελάχιστη αλλαγή στην κόρη του ματιού, αυτά της αρκούν για να «διαβάσει» τον πραγματικό εαυτό κάποιου…

Η Χάνα Χερμπστ είναι η πιο έμπειρη ειδικός στην ερμηνεία των εκφράσεων του προσώπου στη Γερμανία. Ως σύμβουλος της Αστυνομίας, έχει βοηθήσει να συλληφθούν πολλοί επικίνδυνοι εγκληματίες.
Αλλά τώρα, καθώς παλεύει με την απώλεια μνήμης μετά από μια εγχείρηση, έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομερή περίπτωση: Μια μέχρι πρότινος άμεμπτη γυναίκα ομολογεί ότι δολοφόνησε βάναυσα την οικογένειά της. Μόνο ο μικρός της γιος, ο Πάουλ, επέζησε.

Μετά την ομολογία της, η μητέρα δραπετεύει. Ψάχνει τον γιο της για να ολοκληρώσει την «αποστολή του θανάτου» της; Η Χάνα έχει μόνο το σύντομο βίντεο της ομολογίας της για να βγάλει τα συμπεράσματά της. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ…

Υ.Γ. Ανακαλύψτε όλα τα βιβλία του Sebastian Fitzek από τις εκδόσεις μας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *