Αφιέρωσε λίγα λεπτά κάθε μέρα & επικοινώνησε με το υποσυνείδητό σου

Το Υποσυνείδητο. Πόσα γνωρίζουμε για αυτό και πώς μας επηρεάζει στην καθημερινότητά μας χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε απόλυτα;

Μια θεωρία αναφέρει πως το 99,9% όλων των πληροφοριών που προέρχονται από τις πέντε αισθήσεις μας, επεξεργάζεται μόνο υποσυνείδητα. Πρόκειται για έναν τεράστιο όγκο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για μια εποικοδομητική επικοινωνία αλλά και για να φέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Την ίδια στιγμή, το υποσυνείδητο εκτιμάται ότι είναι χιλιάδες φορές πιο ισχυρό απ’ το συνειδητό. Γι΄αυτό και είναι σημαντικό να το μελετήσεις, να το εξερευνήσεις, να «συμφιλιωθείς» μαζί του.

Αν μπορούσες να επικοινωνήσεις απευθείας με το υποσυνείδητο, θα μπορούσες να επικοινωνήσεις ανά πάσα στιγμή με τον οποιονδήποτε και το αποτέλεσμα της επικοινωνίας θα ήταν ακριβώς αυτό που θα ήθελες. Κάθε φορά. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να το κάνεις!

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βρούμε τον τρόπο να συνδεθούμε με αυτό σημείο του εγκεφάλου και να συνομιλήσουμε μαζί του. Ένας από τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε είναι μέσα από τα βιβλία.

Από τα βιβλία για το Υποσυνείδητο, η «Δύναμη του υποσυνείδητου» του Joseph Murphy είναι από τα πιο πολυδιαβασμένα που γράφτηκαν ποτέ ενώ έχει βοηθήσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Και μπορεί να κάνει την αλλαγή και στη δική σου ζωή.

βιβλία για το υποσυνείδητο

Οι τεχνικές του είναι απλές, χρήσιμες, κατανοητές, εύκολες και χρειάζεται να αφιερώσεις μόνο λίγα λεπτά από την ημέρα σου. Ένα απλό σύστημα που αν το εφαρμόσεις θα βελτιώσει κάθε τομέα της καθημερινής σου ζωής. Θα σου προσφέρει νοητική ισορροπία, υγεία, οικογενειακή γαλήνη, οικονομική ανεξαρτησία, τα πάντα. Με λίγα λόγια, θα σε κάνει έναν ευτυχισμένο και γεμάτο αγάπη άνθρωπο.

Ενεργοποίησε το υποσυνείδητό σου. Συνομίλησε μαζί του και προσπάθησε να αποβάλλεις καθετί αρνητικό. Σίγουρα, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ωστόσο με τη σωστή καθοδήγηση και ακολουθώντας την τεχνική που σου ταιριάζει περισσότερο, θα δεις την αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Μια από τις πρωτότυπες τεχνικές για να ενεργοποιήσεις το υποσυνείδητο και να συνδεθείς μαζί του, είναι αυτή που αναπτύσσει ο Dr. Mike Dow, στο βιβλίο «Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου».

βιβλία για το υποσυνείδητο

Συγκεκριμένα, ο Dr. Dow μοιράζεται μαζί μας το πρόγραμμα που δημιούργησε, μια τεχνική οραματισμού για το υποσυνείδητο (SVT), με καινοτόμα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να μάθεις να συνομιλείς απευθείας με το υποσυνείδητό σου και να αξιοποιείς τα δυνατά σου σημεία, τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Το πρόγραμμά του ξεκινάει με γνωσιακή θεραπεία, στην οποία κατόπιν ενσωματώνονται διάφορες μέθοδοι για την προσέγγιση του υποσυνειδήτου: ενσυνειδητότητα, εκπαίδευση στη χαλάρωση, ύπνωση, διαλογισμός, γνωσιακή εξάσκηση και καθοδηγούμενος οραματισμός.

Μαζί με το βιβλίο, έχουμε δημιουργήσει κι ένα ηχητικό υλικό το οποίο θα σου επιτρέψει να βιώσεις την εμπειρία με όλο σου το είναι.

Το υποσυνείδητο είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που έχεις. Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά μεταξύ του να κερδίσεις ή χάσεις μια ευκαιρία ζωής. Ή τη διαφορά ανάμεσα σε μια πλούσια και ικανοποιητική ζωή και μια δυστυχισμένη ζωή. Μπορεί να σε κάνει άνθρωπο με ισχυρή επιρροή απέναντι στους άλλους ή για πάντα δέσμιό τους.

Και είναι στο χέρι σου ποια πλευρά του νομίσματος θα επιλέξεις. Έχεις την ικανότητα να επηρεάσεις το υποσυνείδητο για να πετύχεις τους στόχους που είναι σημαντικοί για εσένα. Ο έλεγχος του υποσυνείδητου μπορεί πραγματικά να σε οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη ζωή. Αρκεί να το επιτρέψεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *