Το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Φανταστικού στην Ελλάδα!

Τον Οκτώβρη έχουμε ραντεβού στο Fantasy Festival!

Τι είναι το Fantasy Festival; Ένα ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ με θεματικό αντικείμενο το Φανταστικό, που πραγματοποιείται στις αρχές φθινοπώρου στην Αθήνα.

Στόχος είναι η διοργάνωση ενός σύγχρονου και δυναμικού φεστιβάλ το οποίο προάγει την ευρύτερη κουλτούρα του Φανταστικού μέσα από τη λογοτεχνία, τη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τη χειροτεχνία, το παιχνίδι, και τις εικαστικές τέχνες δίνοντας ταυτόχρονα βήμα σε εταιρείες, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται εμπορικά στον χώρο αυτό, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Και αυτό ακριβώς γίνεται! Όλοι οι άνθρωποι που αγαπάνε το Φανταστικό, τα βιβλία, τα κόμικς, τα επιτραπέζια, τα videogames και σχετικά χόμπι συγκεντρώνεται σε έναν χώρο, ενημερώνονται, ψυχαγωγούνται, παρακολουθούν και συμμετέχουν σε πληθώρα δρώμενων.

Info!

Πότε; Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 22:00

Πού; Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, οδός Δωδεκανήσου 106 και Αναπαύσεως

(Για την πρόσβαση διαβάστε εδώ)

Ημ. Εισιτήριο: 5€

Ομιλίες, παρουσιάσεις, δραστηριότητες, τουρνουά, διαγωνισμοί, βραβεία: Τσεκ! Το Fantasy Festival είναι μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!

Οι εκθέτες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ.

Περιηγηθείτε και στο fantasyfestival.gr για να δείτε όλα τα δρώμενα.

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *