Ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο αποκλειστικά για παιδιά

Μπορεί να μη θυμάσαι ποιο ακριβώς ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασες, αλλά σίγουρα θυμάσαι πώς ένιωθες.

Θυμάσαι τα βιβλία που αρχικά σου έφερναν οι γονείς σου, εκείνα που επέλεγες μόνος σου κι εκείνα που έπαιρνες από τη δανειστική βιβλιοθήκη. Θυμάσαι τα καλοκαίρια, που μαζί με μπάνια και παγωτά, μετρούσες και βιβλία. Βιβλία που διάβαζες με τις ώρες και χανόσουν στον δικό σου κόσμο. Από τότε καλλιεργήθηκε μια μεγάλη αγάπη, μπήκε το «μικρόβιο», το οποίο θέλησες αργότερα να περάσεις και στα δικά σου παιδιά.

Πώς μπορεί ένα παιδί στην ηλικία των 9 ή 10 ή 13 ετών, να περνάει περισσότερο χρόνο με το βιβλίο και λιγότερο με το κινητό; Πώς θα μπει αυτό το «μικρόβιο» και στα παιδιά αυτής της τρυφερής και κρίσιμης ηλικίας;

Με βιβλία που τα εμπνέουν, με μυστήριο, περιπέτεια, δράση, μαγεία και πολύ σημαντικά μηνύματα. Βιβλία που θα επιλέξουν μόνα τους!

Παρακάτω, θα βρεις ορισμένες από τις αγαπημένες προτάσεις βιβλίων για παιδιά άνω των 9 ετών.

Μια στάλα μαγεία & Η πυξίδα της μάγισσας

εφηβικά βιβλία

Υπέροχες περιπέτειες που κρατούν το ενδιαφέρον των αναγνωστών αμείωτο. Μοναδικοί χαρακτήρες, οι οποίοι ξεδιπλώνονται μέσα από ατμοσφαιρικές ιστορίες με τους αναγνώστες να μη μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτές. Δύο βιβλία για παιδιά ηλικιών 8-12 ετών, με σπουδαία μηνύματα για την ελευθερία, την αφοσίωση, την αδελφική αγάπη, τη συντροφιά και τις προκλήσεις της ζωής.

Η Ματίλντα και οι βιβλιοπεριπλανητές & Η Ματίλντα και τα Χαμένα Παραμύθια

εφηβικά βιβλία

Μια καλοστημένη περιπέτεια, ένας ύμνος για το διάβασμα!

«Τα βιβλία δεν ενδιαφέρονται ποιος τα διαβάζει. Ένα βιβλίο καλωσορίζει όλους τους αναγνώστες, ανεξάρτητα την ηλικία, το υπόβαθρο, τις απόψεις τους. Τα βιβλία δεν ενδιαφέρονται αν καταλαβαίνεις κάθε λέξη που είναι γραμμένη σ’ αυτά ούτε αν θέλεις να πηδήξεις μια παράγραφο ή να ξαναδιαβάσεις κάποια κομμάτια. Τα βιβλία καλωσορίζουν όσους θέλουν να τα εξερευνήσουν, κι ευτυχώς κανείς δεν έχει βρει τρόπο να το σταματήσει αυτό….»

Η συγγραφέας δημιουργεί σουρεαλιστικούς κόσμους και μας καλεί να γίνουμε μέλη τους. Να βυθιστούμε σε αυτούς και να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Μόνο έτσι τελικά, ίσως ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε, πού βαδίζουμε, ποιοι είναι οι φόβοι μας και πώς θα σπάσουμε τα δεσμά τους. Αγαπημένη σειρά μικρών και μεγάλων!

Οι παράξενοι κόσμοι

Ένας φανταστικός ανεμοστρόβιλος περιπέτειας και μαγείας! Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Ταξιδιωτικό πρακτορείο!

Κάθε βαλίτσα θα σας μεταφέρει και σ’ έναν διαφορετικό κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την ανοίξετε…

Η δωδεκάχρονη Φλικ Χάντσον ενθουσιάζεται όταν δέχεται πρόσκληση να γίνει μέλος της Λέσχης των Παράξενων Κόσμων. Σύντομα, όμως, διαπιστώνει ότι μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει στο μαγικό πολυσύμπαν.

Χιονοθύελλες ξεσπούν μες στην καρδιά του καλοκαιριού, ολόκληροι δρόμοι πόλεων εξαφανίζονται, ενώ μια βαλίτσα την ταξιδεύει σ’ έναν εντελώς έρημο κόσμο. Για ν’ ανακαλύψει τι συμβαίνει, η Φλικ θα παραβεί κάθε κανόνα της Λέσχης. Θα καταφέρει με έναν μαγικό τρόπο να διορθώσει τα πράγματα προτού όλοι οι κόσμοι εξαφανιστούν ολοκληρωτικά;

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για μια μαγική περιπέτεια!

Υ.Γ. Ανακαλύψτε εδώ περισσότερα παιδικά βιβλία για παιδιά!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *