Τι θα έκανες αν δεν φοβόσουν; Ανοικτό σεμινάριο για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης σε ένα πρωτότυπο σεμινάριο με θεατρικά στοιχεία, βασισμένο στα 3 τελευταία του βιβλία, μας προτρέπει: Να γράψουμε τη «δική μας ιστορία», να ανακαλύψουμε τον προορισμό μας και να απολαύσουμε τη διαδρομή μέχρι εκεί, να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το φόβο.

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να μεταδοθούν μηνύματα και γνώσεις με τη χρήση εικόνων και μικρών θεατρικών πράξεων ώστε οι θεατές να διασκεδάσουν, αλλά και να στηρίξουμε όλοι μαζί το σπουδαίο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις βιβλίων την ημέρα του σεμιναρίου θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. Μαζί μας θα έχουμε τους ηθοποιούς Νίκο Ορφανό και Γιώργο Κοψιδά, ενώ παρουσιάζει η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή.

Για την συμμετοχή σας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχύρωση θέσης στη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Οι συμμετοχές ολοκληρώνονται την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 17.00. Σημειώστε ωστόσο ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής η φόρμα θα κλείσει νωρίτερα.

Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα προσέλευσης: 18:00
Ώρα έναρξης – λήξης: 19:00 – 21:00
Τοποθεσία: Πολιτιστικό Kέντρο Δήμου Μοσχάτου (Σολωμού 30, Αθήνα 18345)

Διοργάνωση: εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, Εναλλακτική Δράση, IslandofMan Success Philosophy,
Εθελοντική ομάδα: Άνθρωποι στο ΝηΣί
Χορηγοί: Lumiere Photography, Geogre Karakasis Videography, George Nikolakopoulos G SOUNDS & LIGHTS, Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

Σημειώνουμε ότι δεν θα υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος για κανέναν από τους συμμετέχοντες στο project και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων την ημέρα του σεμιναρίου θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. Τα τρία βιβλία που θα διατίθενται θα είναι: Η Επιτυχία Κρυβόταν στο Κομοδίνο μου, Να ευτυχήσω για να Πετύχω ή να Πετύχω για να Ευτυχήσω;, Γράψε τη Δική σου Ιστορία.

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *