Περνώντας λίγο χρόνο με τον Αϊνστάιν…

Φανταστείτε πώς θα ήταν να μπορούσατε να συζητήσετε με ένα σπουδαίο φιλόσοφο ή επιστήμονα…

Φανταστείτε να κάθεστε σε ένα παγκάκι και να μιλάτε με τον Φρόιντ ή τον Αϊνστάιν. Να απαντούν σε όλες τις απορίες σας, να σας γεμίζουν με γνώση και να γνωρίζετε περισσότερα πράγματα για τις σπουδαίες αυτές προσωπικότητες.

Διαβάζοντας ένα βιβλίο τους, είναι σαν να συζητάτε μαζί τους. Θέλετε σήμερα να βγείτε «ραντεβού» με τον Αϊνστάιν; Πάρτε στα χέρια σας ένα βιβλίο του.

Ο Carlos Calle μας επιτρέπει να «κρυφακούσουμε» μια συζήτηση με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν. Μέσα από το βιβλίο του μας προσφέρει μια συνοπτική εικόνα για τη ζωή και τα επιτεύγματα του Αϊνστάιν, και έναν φανταστικό διάλογο βασισμένο σε σχολαστική έρευνα, ο οποίος περιέχει λόγια που πραγματικά είπε ή έγραψε ο Αϊνστάιν, όποτε είναι δυνατόν αυτό, μαζί με σχολαστικά διερευνημένες ερμηνείες των διαφόρων απόψεων και θέσεων του.

Η σειρά «Συζητώντας με…» αποτελείται από κείμενα και προλόγους από λαμπρούς συγγραφείς που εμβαθύνουν στη ζωή και στα επιτεύγματα κάποιων από τις σπουδαιότερες μορφές της ιστορίας, αυτή η σειρά είναι τέλεια για όποιον ψάχνεις μια γρήγορη και βατή εισαγωγή στο θέμα.

Μάθετε για τις κορυφαίες μορφές της επιστήμης, της πνευματικής ζωής, της τέχνης και της λογοτεχνίας μέσα από αποκαλυπτικούς διαλόγους σε αποδεδειγμένα γεγονότα. Μια υπέροχη σειρά για κάθε βιβλιοθήκη!

Υ.Γ. Εδώ θα βρείτε περισσότερα βιβλία ιστορίας και φιλοσοφίας!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *