Το Heartstopper 2 έρχεται στο Netflix!

Στις 3 Αυγούστου το Heartstopper επιστρέφει στο Netflix με τη δεύτερη σεζόν!

Ο κόσμος του Heartstopper της Alice Oseman επιστρέφει στο Netflix για μια δεύτερη σεζόν, πολλά υποσχόμενη. Ο Τσάρλι και ο Νικ είναι η παρέα που χρειαζόμαστε τα βράδια του Αυγούστου, ο καλύτερος επίλογος στο καλοκαίρι μας. Οι ήρωές μας μεγαλώνουν, εξελίσσονται και προσπαθούν να καταλάβουν τον εαυτό τους, το νόημα και τη θέση τους σε αυτό τον κόσμο. Όπως λέει και ο Νικ στη φίλη του, Elle, στο τρέιλερ της νέας σεζόν: «Δεν χρειάζεται πάντα να καταλαβαίνεις τα συναισθήματά σου εντελώς. Δεν χρειάζεται πάντα να έχεις βρει το νόημα. Μπορείς απλώς να το νιώσεις».

Αγάπη, τρυφερότητα, αισιοδοξία, αποδοχή. Αυτό είναι το Heartstopper και αυτό είναι που έχουμε ανάγκη να διαβάσουμε και να δούμε.

Η νέα σεζόν θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 3 Αυγούστου και επικεντρώνεται στη σχέση του Νικ με τον Τσάρλι, ενώ θα δούμε και νέους χαρακτήρες.

Επιστρέφουμε, λοιπόν, στο Truham Grammar School, όπου ο Τσάρλι φτάνει στην αίθουσα και ψάχνει τον Νικ. Εκείνος του κάνει έκπληξη, χαμογελούν και τα μάτια τους μαρτυρούν πολλά περισσότερα, που δεν μπορούν να ειπωθούν με λέξεις. Οι εξετάσεις πλησιάζουν, όπως και μια σχολική εκδρομή στο Παρίσι, όλα γεμάτα προκλήσεις, αμφιβολίες, δύσκολες στιγμές, αλλά και στιγμές πασπαλισμένες με αγάπη.

Ο Νικ προσπαθεί να κάνει come out και για να μην κρύβει πλέον τη σχέση του με τον Τσάρλι. Και ο Τσάρλι, με τη σειρά του, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή η εμπειρία λιγότερο τραυματική και επώδυνη για τον Νικ. Την ίδια στιγμή, πρέπει να διαχειριστούν έναν ομοφοβικό αδελφό, πίεση, διατροφικές διαταραχές και ζητήματα ψυχικής υγείας. Αλλά, όλα αυτά, μαζί. Αληθινά, σοβαρά, σκοτεινά ζητήματα που προσπαθούν να ισορροπήσουν με το αίσθημα της ελπίδας ότι τα πράγματα θα φτιάξουν.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια και η σειρά είναι η εξής: «Out», «Family», «Promise», «Challenge», «Heat», «Truth/Dare», «Sorry» και «Perfect».

Η δεύτερη σεζόν Heartstopper στο Netflix είναι βασισμένη στο τρίτο βιβλίο της ομώνυμης σειράς της Alice Oseman, Αποκάλυψη. Παρότι το βιβλίο προσφέρει μια εξαιρετική βάση για το τηλεοπτικό σενάριο, χρειάστηκε να προστεθούν νέα πράγματα και καταστάσεις για να καλυφθεί ολόκληρη η σεζόν. Και η Oseman δημιούργησε ορισμένα καταπληκτικά σενάρια που δίνουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα από την πρώτη σεζόν.

To Heartstopper έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix τον Απρίλιο του 2022 και κανείς δεν γνώριζε ποια θα ήταν η μοίρα του και η αποδοχή ή μη από τον κόσμο. Το Heartstopper, χωρίς να πέφτει στην παγίδα των εύκολων συνταγών (όπως οι σκηνές κακοποιητικών συμπεριφορών ή οι σκηνές σεξ), προσέφερε στο κοινό μια τρυφερή ιστορία, μια ιστορία που δείχνει ότι η αγάπη είναι ένα συναίσθημα πανανθρώπινο, που ξεπερνά τα όρια του χώρου και του χρόνου. Πρόκειται απλώς για την ιστορία δύο καθημερινών εφήβων και είναι μια σειρά που κέρδισε τηλεθεατές όλων των ηλικιών.

Γρήγορα μπήκε στο Top10 του Netflix σε 54 χώρες και οι προβολές ήταν αρκετά υψηλές για να ανανεωθεί για άλλες δύο σεζόν. Στο TikTok το hashtag #heartstopper έχει 10.7 δισεκατομμύρια προβολές, αριθμός που διαρκώς ανεβαίνει.

Τα βιβλία της Alice Oseman μεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες και έγιναν best seller σε πολλές χώρες. Η συγγραφέας ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν πως τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει και το πέμπτο graphic novel της σειράς, ενώ το έκτο είναι στα σκαριά.

Heartstopper

Κυκλοφορούν επίσης:

Νικ και Τσάρλι

Ο Κόσμος του Heartstopper

Χωρίς έρωτα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *