Το πρώτο φεστιβάλ Αλήθειας είναι γεγονός!

Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Αλήθειας τον Νοέμβριο!

Τι δουλειά έχουν ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ο Μουσικοσυνθέτης Ross Daly, ο καθηγητής Δρ. Αλέξανδρος Χρηστάκης, ο συγγραφέας Γιάννης Φαρσάρης, η Επικοινωνιολόγος Μαρία Κακουλάκη, η ερευνήτρια του έργου του Νίκου Καζαντζάκη Βούλα Βασιλειάδη, ο ηθοποιός Χρόνης Σαπουντζάκης, όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι τι δουλειά έχουν με έναν συγγραφέα στη σκηνή;

Τι θα κληθούν να κάνουν; Παρέα, κουβέντα, μουσική, θέατρο, ασκήσεις εδάφους, μαθήματα ιστιοπλοΐας, βουτιά στην αλήθεια;

Ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης, με την ομάδα του IslandofMan Philosophy και την Enhance Digital Agency, συναντιούνται στην καρδιά της Κρήτης για να διοργανώσουν το «1ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ».

Ο συγγραφέας συνομιλεί ζωντανά στη σκηνή με καταξιωμένους δημιουργούς, καλλιτέχνες, ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, Ολυμπιονίκες, επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίου (εκτός από συνεντεύξεις θα υπάρχουν ομιλίες, μουσικός αυτοσχεδιασμός και θεατρική performance). Τους συμμετέχοντες ενώνει ένα κοινό χαρακτηριστικό: κατάγονται από την Κρήτη ή ζουν και δημιουργούν στο νησί.

Σκοπός είναι να αναδειχθεί, μέσα από τη δουλειά και την προσωπική διαδρομή κάθε ομιλητή, η δική του Αλήθεια είτε αυτή αφορά την τέχνη, την επιστήμη, την τεχνολογία, τον αθλητισμό, είτε αφορά την έννοια της εξαιρετικής επιδραστικότητας.

Το Φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και θα χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα για την υποστήριξη του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

• Θα διατίθενται βιβλία των συμμετεχόντων και άλλα προϊόντα για τη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

• Η σύλληψη της ιδέας του Φεστιβάλ βασίζεται στο έργο του Νικόλα Σμυρνάκη με τίτλο «Η ΑΛΗ8ΕΙΑ».

Info!

  • Πότε; 11 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00
  • Πού; Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Απαραίτητη η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ: Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *