Ένα μήνυμα από τον εκδότη

Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο εκδότης της Διόπτρα. Αυτό που διαβάζετε, το γράψαμε με τους συνεργάτες μου.

Είναι τεράστια η πικρία που νιώθουμε για όσα έγιναν στη Θεσσαλία. Για όσα χάθηκαν, για όσους συνανθρώπους μας βιώνουν το απόλυτο κενό της επόμενης μέρας της καταστροφής.

Μιας καταστροφής που θα τη νιώθει και όλη η Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια.

Ως Εκδόσεις Διόπτρα οργανώσαμε μια ενέργεια για να συγκεντρώσουμε μαζί σας χρήματα που θα αξιοποιηθούν προς όφελος όσων είδαν τη ζωή τους να εξαφανίζεται μέσα σε μερικές ώρες.

Η ανταπόκρισή σας ήταν -για ακόμα μια φορά- συγκινητική και οι αγορές που έγιναν από το eshop μας αυτό το τριήμερο έφτασαν το ποσό των 15.623€. Στην ανακοίνωσή μας είχαμε πει ότι από αυτό το ποσό θα αφαιρούσαμε τον ΦΠΑ και το κόστος εκτύπωσης των βιβλίων, όμως αποφασίσαμε ότι στην παρούσα συγκυρία πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι παραπάνω. Αντί να αφαιρέσουμε, θα προσθέσουμε χρήματα στο ποσό και θα διαθέσουμε τελικά 20.000€, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στα βιβλία που αγοράσατε.

Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει: Από εδώ και πέρα θα μελετήσουμε πάρα πολύ προσεκτικά το πού θα διατεθούν τα 20.000€. Προσανατολιζόμαστε στο να καλύψουμε ανάγκες σχολείων της περιοχής και θα έχουμε καλύτερη εικόνα στις επόμενες εβδομάδες.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για την πορεία της δωρεάς όλων μας, από εδώ και από το blog μας.

Είναι τεράστια τιμή που μας επιτρέψατε να συγκεντρώσουμε αυτό το ποσό και που μας το εμπιστεύεστε. Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Δυστυχώς, αναγκάζομαι να επαναλάβω πράγματα που είχα γράψει όταν είχαμε κάνει την ενέργεια για τους πυρόπληκτους στην Εύβοια και με τρόμο σκέφτομαι ότι θα ξαναβρεθώ στην ίδια θέση και στα επόμενα χρόνια.

Παρ” όλα αυτά, υπάρχει ελπίδα, παντού. Κυρίως μέσα σε όλες και όλους μας. Πετώντας ψηλά, κοιτώντας μακριά.

Και κυρίως, αγαπώντας.

Εκδόσεις Διόπτρα

Η ανακοίνωση της ενέργειας:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *