Ένα σύντομο μήνυμα

Αυτό είναι ένα σύντομο μήνυμα που απευθύνεται σε οραματιστές, ονειροπόλους και απροσάρμοστους.

Καθώς πραγματοποιείτε τις φιλοδοξίες σας και υλοποιείτε τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας, θα υπάρξουν πολλοί που θα σας εμπαίξουν.

Καθώς ζείτε την αλήθεια σας και αποκαλύπτετε πραγματικά τα χαρίσματά σας, οι επικριτές θα ψελλίζουν και οι κυνικοί θα μουρμουρίζουν.

Καθώς θα ενεργοποιείτε τις άλλοτε υπνωτισμένες αυτοκρατορίες παραγωγικότητας, ευημερίας και αντίκτυπου, τα πνεύματα αντιλογίας θα σας περιγελούν και θα προσπαθούν να σας σταματήσουν.

Κι όμως, όλους τους δημιουργούς της ιστορίας τους είχαν αρχικά εμπαίξει πριν αργότερα τους εκτιμήσουν.

Η ίδια η φύση μιας τολμηρής ιδέας και της πύρινης ελπίδας που θα την πραγματοποιήσει δηλώνει ότι θα ξεχωρίσετε από το πλήθος, θα σας αποκαλούν περίεργους και η πλειονότητα της κοινωνίας θα αισθανθεί απειλή από τη δημιουργική σας δύναμη. Αυτό θα εκδηλώνεται ως ζήλια, εμπαιγμός και ενίοτε ακόμα και ως κακόβουλη επίθεση.

Σας παρακαλώ να θυμάστε πως όσοι προσπαθούν να εισβάλουν στα όνειρά σας αποκαλύπτουν τους δικούς τους περιορισμούς και όχι τους δικούς σας.

Επομένως, συνεχίστε με κάθε κόστος. Δεν θα πρέπει να παραδοθείτε λόγω των δικών τους ανασφαλειών και εμμονών. Γιατί η αδυναμία εκτέλεσης καλών πράξεων ισοδυναμεί με θρίαμβο των κακόβουλων, μη γενναιόδωρων και όσων θα προτιμούσαν να παραμείνουν όλοι στο σκοτάδι παρά να λάμψουν στο φως.

*Από το βιβλίο του Robin Sharma «Ο ήρωας της διπλανής πόρτας»

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *