Συνάντηση με τον Elio D’Anna σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ο κόσμος είναι το έργο τέχνης σου. Είσαι ο καλλιτέχνης και ο δημιουργός του, ακόμη και όταν το έχεις ξεχάσει -Elio D’Anna.

Ο συγγραφέας του best seller βιβλίου Η σχολή των Θεών έρχεται για μια συνάντηση με τους Έλληνες αναγνώστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η Εναλλακτική Δράση φέρνει τον Elio D’Anna σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και live streaming. Από τις 15 Ιουνίου έως και τις 18 Ιουνίου. Θα υπάρχει διερμηνεία στα Ελληνικά.

Το Πρόγραμμα εκδηλώσεων

15 Ιουνίου 2023

  • Τρίωρη συνάντηση στο σινεμά Δαναό. Ώρες: 18.00 – 21.00 (Με διερμηνεία στα Ελληνικά)

16 Ιουνίου 2023

  • Δείπνο με τον Elio D’ Anna και τη διοργάνωση στο εστιατόριο Καστελόριζο στη Βάρκιζα. Ώρα: 20.00

17 Ιουνίου

  • Δείπνο σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης (Θα ανακοινωθεί σύντομα)

18 Ιουνίου

  • Ανοικτή συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη στο σινεμά Μακεδονικόν από την Ελίνα Γιαχαλή. Ερωτήσεις – Απαντήσεις με το κοινό. Ώρες: 11.00 – 13.00 (Με διερμηνεία στα ελληνικά)

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου!

Η Σχολή των Θεών

Η «Σχολή των Θεών» δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο αυτοβελτίωσης. Δεν ανήκει σε κάποια κατηγορία αλλά μπορεί να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία μας. Είναι ένας χάρτης και ένα σχέδιο απόδρασης. Θέλει να σου δείξει το μονοπάτι που ακολούθησε ένας απλός, συνηθισμένος άνθρωπος, προκειμένου να απομακρύνει από τη σκέψη του μια υπνωτισμένη οπτική για τον κόσμο και μια ερμηνεία της ύπαρξης βασισμένη σε κατηγορίες και μεμψιμοιρία, ώστε να κατορθώσει τελικά να αποδράσει από τον φαύλο κύκλο ενός προδιαγεγραμμένου πεπρωμένου.

βιβλία αυτοβελτίωσης

Λίγα λόγια για τον Elio D` Anna

Ο Elio D’ Anna, διάσημος συγγραφέας, στοχαστής, οικονομολόγος, επιχειρηματίας, ποιητής και μουσικός, είναι ιδρυτής και πρόεδρος της European School of Economics, μιας διεθνούς σχολής επιχειρηματικότητας που έχει ως αποστολή της να προετοιμάσει, στον κόσμο της πολιτικής και της οικονομίας, μια νέα γενιά ηγετών: ανθρώπους αδιάφθορους, πραγματιστές ονειροπόλους, ικανούς να υπερβαίνουν τις φαινομενικές και απαρχαιωμένες αντιθέσεις, μεταξύ οικονομίας και ηθικής, δράσης και στοχασμού, οικονομικής ισχύος και αγάπης, εγκαθιδρύοντας μια νέα αρμονία.

Πρωτοπόρος στον κόσμο της μουσικής και οραματιστής επιχειρηματίας, έχει ιδρύσει ηγετικές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, από την εκπαίδευση ως τη φιλοξενία, από την ψυχαγωγία ως την τεχνολογία.

Ομιλητής διεθνούς επιπέδου, ο Elio D’ Anna συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Τόσο μέσω του Οργανισμού που έχει ιδρύσει όσο και μέσω άλλων φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, προωθεί και ενισχύει επιστημονικές μελέτες και τεχνολογικές έρευνες για μια «αντισυμβατική δεύτερη εκπαίδευση», την οποία ταυτίζει με αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «Ατομική Επανάσταση».

Ο Elio D’Anna υπογραμμίζει την άμεση αναγκαιότητα αναγνώρισης ενός «Δικαιώματος για Επανάσταση», που δεν θα επικυρώνεται από καταστατικά ούτε θα έχει ανάγκη στήριξης με μανιφέστα και κινήματα, σε καμία χώρα: «Συνυπογράφω το αναφαίρετο Δικαίωμα των νέων ανθρώπων να Ονειρεύονται και να βλέπουν τα Όνειρά τους να πραγματοποιούνται», λέει ο ίδιος.

Δες και αυτό:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *