3 καλά αστυνομικά βιβλία για το καλοκαίρι

Ένας σαδιστής δολοφόνος και ακριβείς ημερομηνίες θανάτου. Μια οικιακή βοηθός σε μια οικογένεια με τα πιο επικίνδυνα και σκοτεινά μυστικά. Μια αδίστακτη serial killer που αφάνισε όλη της την οικογένεια.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εμείς ψάχνουμε κάτι να μας παγώσει το αίμα. Το μυαλό μας κινείται με γρήγορους ρυθμούς και ορισμένες υποθέσεις μας περιμένουν να τις διαλευκάνουμε. Μόνο που τελικά αποδεικνύεται πιο δύσκολο απ’ όσο νομίζαμε…

3 αστυνομικά για να διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι

Το τελεσίγραφο – Sebastian Fitzek

Μια φωνή καθησυχαστική για τις γυναίκες που επιστρέφουν σπίτι μόνες αργά τη νύχτα ή που κινδυνεύουν. Μια γραμμή τηλεφωνικής συνοδείας για τις γυναίκες που βρίσκονταν ξαφνικά ολομόναχες μέσα στη νύχτα, σε κάποιο έρημο πάρκινγκ, σε κακοφωτισμένες υπόγειες διαβάσεις ή σε κάποια κακόφημη γειτονιά.

Έτσι ξεκινάει και η ιστορία της Κλάρα. Με ένα τηλεφώνημα. Και ένα σημείωμα με την ακριβή ημερομηνία θανάτου της.

Είναι Σάββατο βράδυ, λίγο μετά τις δέκα. Ο Τζουλς Τάνμπεργκ έχει βάρδια σε μια τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για γυναίκες που θέλουν ν’ ακούν μια καθησυχαστική φωνή καθώς επιστρέφουν σπίτι μόνες αργά τη νύχτα, ή που τηλεφωνούν γιατί όντως κινδυνεύουν.

Ως τώρα δεν έχει υπάρξει περίπτωση που να απειλείται η ζωή κάποιας. Όμως απόψε ο Τζουλς μιλάει με την Κλάρα…
Η νεαρή γυναίκα είναι τρομοκρατημένη. Πιστεύει ότι κάποιος την έχει βάλει στο στόχαστρο. Κάποιος που της έχει γράψει με αίμα στον τοίχο μια ημερομηνία: τη μέρα του θανάτου της.
Κι αυτή η μέρα ξημερώνει σε λιγότερο από δύο ώρες.

Το πιο τρομακτικό θρίλερ του Sebastian Fitzek μέχρι σήμερα.

Η αγγελία – Freida McFadden

«Καλώς ήρθες στην οικογένεια», λέει η Νίνα Γουίντσεστερ, τείνοντας το άψογα περιποιημένο χέρι της για να με χαιρετήσει.
Χαμογελάω φιλικά καθώς περιεργάζομαι τον χώρο γύρω από το μαρμαροστρωμένο δάπεδο του χoλ.
Η πρόσληψή μου σε αυτό το σπίτι είναι η τελευταία μου ευκαιρία να κάνω μια νέα αρχή.
Μπορώ να προσποιούμαι ότι είμαι όποια θέλω.
Ωστόσο σύντομα θα διαπιστώσω ότι τα μυστικά των Γουίντσεστερ είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τα δικά μου…

Η Μίλι έχει περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής της στη φυλακή, όπου βρέθηκε στα δεκαεφτά της. H Νίνα -προς έκπληξή της- την προσλαμβάνει και παρά όλα τα ανησυχητικά σημάδια της οικογένειας, η Μίλι δέχεται θέλονμτας να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Όμως, ακόμη και το δωμάτιό της μοιάζει περισσότερο με κελί παρά με δωμάτιο υπηρεσίας, κλειδώνει μόνο απέξω…

Μια ιστορία γεμάτη αναπάντεχες ανατροπές που δεν θα σας αφήσει να κλείσετε μάτι μέχρι να την τελειώσετε.
Όποιος απόλαυσε τη Γυναίκα στο παράθυρο και το Κορίτσι του τρένου, αυτή την ιστορία θα τη λατρέψει!

Πώς να σκοτώσεις την οικογένειά σου – Bella Mackie

Έχω σκοτώσει πολλούς ανθρώπους (άλλους βάναυσα, άλλους ήρεμα) και όμως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη φυλακή για έναν φόνο που δεν διέπραξα. […] όταν σκέφτομαι τι πραγματικά έκανα, με πιάνει μια μικρή θλίψη επειδή κανείς δεν θα μάθει ποτέ τίποτα για το περίπλοκο εγχείρημα που έφερα εις πέρας.

Σχεδόν κανένας άλλος στον κόσμο δεν μπορεί να καταλάβει πώς κάποια στην τρυφερή ηλικία των είκοσι οχτώ ετών μπορεί να έχει σκοτώσει εν ψυχρώ έξι μέλη της οικογένειάς της. Και μετά συνέχισε χαρούμενη τη ζωή της χωρίς να μετανιώσει ποτέ για τίποτα.

Όταν η Γκρέις Μπέρναρντ ανακαλύπτει ότι ο απών εκατομμυριούχος πατέρας της έχει απορρίψει τις εκκλήσεις της ετοιμοθάνατης μητέρας της για βοήθεια, ορκίζεται εκδίκηση και ετοιμάζεται να σκοτώσει κάθε μέλος της οικογένειάς του.

Οι αναγνώστες παρακολουθούν την Γκρέις καθώς διαλέγει τους συγγενείς της έναν προς έναν – και το αποτέλεσμα είναι τόσο φρικιαστικό όσο και διασκεδαστικό σε αυτή την ασεβή σκοτεινή φαρσοκωμωδία, που μιλάει για την αρχοντιά, την οικογένεια, την αγάπη… και τον φόνο.

Στη συνέχεια όμως η Γκρέις φυλακίζεται για έναν φόνο που δεν διέπραξε.

Διαβάστε επίσης:

One Comment

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *