Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ηγεσίας στην Ελλάδα!

9 ημέρες, 300+ ομιλητές, 200Κ+ συμμετέχονες, 4 stages: Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα συνέδριο – φεστιβάλ ηγεσίας, Leading Minds, ξεκινά!

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, της ηγεσίας, της καινοτομίας, της προσωπικής ανάπτυξης και της υγείας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σχετικό summit που έχει οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Θα προβάλλεται διαδικτυακά για 9 ολόκληρες μέρες σε ζωντανή ροή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να το παρακολουθήσουν δωρεάν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους με μια απλή εγγραφή στη σελίδα της διοργάνωσης είτε να συμμετέχουν διαδραστικά υποβάλλοντας ζωντανά τις ερωτήσεις τους στους ομιλητές.

Προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν πάνω από 300 ομιλητές, κυρίως από την Ελλάδα αλλά επίσης και από άλλες 8 χώρες (Ιταλία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τουρκία, ΗΠΑ, Λίβανο, Ισραήλ, Γαλλία).

Δημοφιλείς προσωπικότητες που θα συμμετέχουν από το εξωτερικό είναι ο συγγραφέας και δημιουργός του European School of Economics Elio D’ Anna, τα διευθυντικά στελέχη των Ινστιτούτων HeartMath Global, Νοερής Απεικόνισης Νέας Υόρκης και Gestalt Σαν Φρανσίσκο, Howard Martin, Rachel Epstein και Morgan Goodlander, ο δημιουργός της επενδυτικής τράπεζας User Corporation Erol User, κορυφαίοι διεθνείς παράγοντες του NLP, Robert Dilts και Judith De Lozier, ο κβαντικός φυσικός και κοσμολόγος Μηνάς Καφάτος ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί άλλη μια προσωπικότητα παγκοσμίου βεληνεκούς και κύρους.

Από την Ελλάδα συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO Τάσος Τζήκας, ο Data Analyst Δημήτρης Πανόπουλος, ο εξερευνητής του μέλλοντος Δημήτρης Δημητριάδης, ο καθηγητής Δικαίου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, ο αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, ο γνωστός διατροφολόγος και συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας, η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Προγεννητικής Αγωγής Ιωάννα Μαρή, ο καθηγητής Ψυχολογίας της Θρησκείας Σπυρίδων Τσιτσίγκος και πολλοί άλλοι.

Από την οικογένεια Διόπτρα, θα μιλήσουν ο Elio D” Anna, ο Arun Gandhi, ο Νικόλας Σμυρνάκης, η Ξένια Κούρτογλου και ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους ομιλητές!

Ένα φεστιβάλ με πολλές δράσεις

Κατά τη διάρκεια των 9 ημερών θα διενεργηθούν κι άλλες μικρότερες ημερίδες όπως το FUTURE I στις 20 Φεβρουαρίου όπου θα συζητηθούν ζητήματα όπως το Metaverse, η Τεχνητή Νοημοσύνη και το μέλλον της τεχνολογίας.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί το CEO’s DAY στις 22 Φεβρουαρίου όπου θα συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες διευθύνοντες σύμβουλοι και θα μοιραστούν αληθινές ιστορίες έμπνευσης και ηγεσίας. Η Ημερίδα θα είναι κλειστή και θα μπορούν αν την παρακολουθήσουν μόνο όσοι έχουν αποκτήσει VIP εισιτήρια.

 VIP σουίτες και κλειστά workshops για ένα ολόκληρο μήνα

Μετά το πέρας του φεστιβάλ ξεκινούν εκπαιδευτικά προγράμματα σε καθημερινή βάση και για διάρκεια ενός μήνα όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκπαιδευτούν από τους καλύτερους, να ανταλλάξουν απόψεις, να αλληλεπιδράσουν και να δικτυωθούν. 

Το φεστιβάλ συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Βίκυ Χαντζή, Μάκης Πουνέντης και Αναστασία Κορινθίου.

Info!

Πότε; 12-20 Φεβρουαρίου 2022

Επίσημη ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://leadingminds.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/leadingmindsfestival/

Instagram: https://www.instagram.com/leadingmindsfestival/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *