Ένα διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι. Από το 2021 θα ξεκινήσω τη γυμναστική, θα προσέχω την υγεία μου, θα βρω άλλη δουλειά, θα γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Πόσους στόχους ετοιμάζεσαι να θέσεις; 

Δεν χρειαζόμαστε τη νέα χρονιά για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας. Ούτε μια ακόμα Δευτέρα που περιμένουμε να έρθει. Μπορείς να κάνεις την αλλαγή μια οποιαδήποτε μέρα, όταν νιώθεις την ανάγκη να την κάνεις. Όταν είσαι έτοιμος να την κάνεις.

Ωστόσο, η νέα χρονιά αποτελεί πάντα ένα ορόσημο. Μπορεί να είναι κάτι που οι κοινωνίες έχουν δημιουργήσει, αλλά είναι ένα έναυσμα. Και μπορείς να το εκμεταλλευτείς.

ημερολόγιο στόχων

Πώς θα το κάνεις σωστά, αν θέλεις οι στόχοι σου να έχουν διάρκεια και να μην τους ξεχάσεις εν μια νυκτί;

Έχουμε ένα διαφορετικό ημερολόγιο. Ένα βιβλίο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ημερολόγιο δράσης για τη νέα χρονιά. Σε αυτό θα μπορείς να καταγράφεις τις σκέψεις σου, τα θέλω σου, τους στόχους σου. Μικρότερους ή μεγαλύτερους. Από τη στιγμή που θέτεις έναν στόχο, ακόμα καλύτερα όταν τον γράφεις, προετοιμάζεις την αλλαγή που θα γίνει ακόμα και στο πιο μακρινό μέλλον. Δηλαδή, κάποια στιγμή θα πετύχεις τον στόχο που έθεσες ή μια παραλλαγή του. Κι αυτό είναι μια νίκη.

Μέσα σε αυτό το ημερολόγιο θα βρεις πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις που σε βοηθήσουν να συνθέσεις το παζλ της δικής σου ζωής. Δεν χρειάζεται να το ανοίξεις με τη νέα χρονιά. Μπορείς να το ανοίξεις όταν θα νιώσεις έτοιμος.

ημερολόγιο στόχων

Όταν θα καταλάβεις πως έχει έρθει η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία. Και όταν ξέρεις την κατεύθυνση και πού θέλεις να πας, όταν έχεις την πυξίδα, απόλαυσε την πορεία.

Χάραξε τη δική σου διαδρομή που οδηγεί στις επιθυμίες, τα όνειρα, τους στόχους, την εκπλήρωση των αναγκών και τον σκοπό της ζωής σου. Ετοιμάσου να παραδώσεις στον κόσμο τον καλύτερο εαυτό σου!

Υ.Γ. Εδώ θα βρείτε 9 βιβλία ψυχολογίας στα οποία αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο σας!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *