Αρκούν 5 δευτερόλεπτα για να αλλάξει η ζωή σας;

Αν ψάχνετε το άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας, κοιτάξτε στον καθρέφτη. Πρόκειται να μάθετε κάτι εντυπωσιακό: Αρκούν πέντε δευτερόλεπτα για να αλλάξετε τη ζωή σας. Φαίνεται σαν ψέμα, έτσι; Δεν είναι. Είναι επιστήμη. Είμαι η Mel Robbins και θα σας το αποδείξω.

Μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας παίρνοντας μια απόφαση των πέντε δευτερολέπτων τη φορά. Στην πραγματικότητα, είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξετε. Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του Κανόνα των 5 δευτερολέπτων. Τι είναι, γιατί λειτουργεί και πώς μεταμόρφωσε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ο Κανόνας είναι εύκολος και η επιρροή του σημαντική. Μόλις μάθετε τον Κανόνα, μπορείτε να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε αμέσως. Ο Κανόνας θα σας βοηθήσει να ζήσετε, να αγαπήσετε, να δουλέψετε και να μιλήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κουράγιο κάθε μέρα. Χρησιμοποιήστε τον μια φορά και θα είναι εδώ για σας όποτε τον χρειαστείτε.

Μια απλή συνήθεια που θα αλλάξει τη ζωή σας!

Χρησιμοποιώντας τον Κανόνα, θα μάθετε πώς να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, στις ιδέες σας και στις ικανότητές σας. Θα ανακαλύψετε πώς οι αποφάσεις των πέντε δευτερολέπτων και οι καθημερινές θαρραλέες πράξεις αλλάζουν τη ζωή σας.

Η ζωή απαιτεί κουράγιο. Και αυτό ακριβώς είναι που σας βοηθά να ανακαλύψετε ο Κανόνας – το κουράγιο να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας.

Πώς μπορεί ένα απλό εργαλείο να δουλεύει με τόσους τρόπους;

Ο Κανόνας των 5 δευτερολέπτων έχει αποτέλεσμα σε ένα μόνο πράγμα: ΣΕ ΕΣΑΣ. Κρύβετε κάτι σπουδαίο μέσα σας. Ακόμα και στα χειρότερά σας, υπάρχει κάτι σπουδαίο εκεί μέσα.

Ο Κανόνας θα σας δώσει τη διαύγεια να αντιληφθείτε αυτό το μεγαλείο και το κουράγιο να το αξιοποιήσετε. Χρησιμοποιώντας τον Κανόνα, θα βρείτε κουράγιο να κάνετε τα πράγματα για τα οποία βρίσκετε διαρκώς δικαιολογίες. Θα αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στο να υπεραναλύετε τα πράγματα και περισσότερο σε όσα θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Μόνο μέσω της δράσης θα ξεκλειδώσετε τη δύναμη να γίνετε ο άνθρωπος που πάντα θέλατε, τη δύναμη που αποκαλώ «Αληθινή Αυτοπεποίθηση».

Απέκτησα την Αληθινή Αυτοπεποίθηση μαθαίνοντας πώς να τιμώ το ένστικτό μου μέσω της δράσης, ώστε να το κάνω πραγματικότητα. Χρησιμοποιώ το ρήμα «τιμώ» επίτηδες. Γιατί αυτό κάνετε όταν χρησιμοποιείτε τον Κανόνα. Τιμάτε τον εαυτό σας. Προωθείτε τις ιδέες σας. Και κάθε φορά που τον χρησιμοποιείτε κάνετε ένα ακόμα βήμα για να γίνετε ο άνθρωπος που είστε πραγματικά.

Όλα ξεκινούν από εσάς

Αν χρησιμοποιείτε σταθερά τον Κανόνα και τιμάτε τα ένστικτά σας με τις πράξεις σας, θα καταλάβετε μια μεγάλη αλήθεια. Όλα όσα σας κρατάνε πίσω από τα όνειρά σας πηγάζουν από εσάς (και επομένως μπορείτε να τα αλλάξετε!).

Παρατηρήστε τον εαυτό σας καθώς χρησιμοποιείτε τον Κανόνα. Πέντε δευτερόλεπτα αρκούν για να μη μιλήσετε, για να περιμένετε, για να μη ρισκάρετε, για να μη βάλετε τα όριά σας. Πέντε δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να γεμίσει το μυαλό σας αμφιβολία, ανησυχία ή φόβο.

Το μυστικό είναι να σκέφτεστε συνειδητά τις αποφάσεις των πέντε δευτερολέπτων και να επιλέγετε με γνώμονα τα «θέλω» σας! Πιστέψτε με, μπορείτε!

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να ανακαλύψετε τη δύναμη μέσα σας;

Ναι, σίγουρα. Είναι ο τρόπος να μάθετε πώς να αγαπάτε και να εμπιστεύεστε αρκετά τον εαυτό σας ώστε να πάψετε να περιμένετε και να αρχίσετε να αρπάζετε τη μαγεία, τις ευκαιρίες και τη χαρά που μπορεί να σας προσφέρουν η ζωή, η δουλειά και οι σχέσεις σας.

Ανυπομονώ να ακούσω τι θα συμβεί όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Κανόνα των 5 δευτερολέπτων!

Ανακαλύψτε τα δύο βιβλία θετικής ψυχολογίας της Mel Robbins:

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

κανόνας των 5 δευτερολέπτων

Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ 5

νέο βιβλίο μελ ρόμπινς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *