#CHALLENGE Νέος κόσμος, νέος εσύ, με τον Τόνι Ρόμπινς

Ο Τόνι Ρόμπινς δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ και περισσότερα από σαράντα χρόνια, έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές. 

Το να δίνεις έμπνευση είναι από τις σημαντικότερες και ευγενικότερες πράξεις και ο Τόνι Ρόμπινς το κάνει μέσα από τα βιβλία του αλλά και μέσα από μια σειρά σεμιναρίων που διοργανώνει. Ναι, είναι μια «τρελή» χρονιά αυτή που ξεκινάει και παντού γύρω μας υπάρχει χειμώνας, αλλά αξίζει και μπορούμε να την αξιοποιήσουμε προς όφελός μας. Μετά τον χειμώνα, θα έρθει η άνοιξη.

Μας προσκαλεί να «ξυπνήσουμε» τον γίγαντα που κρύβουμε μέσα μας, να ανακαλύψουμε και να αναπτύξουμε τις μοναδικές μας αρετές, να αποκτήσουμε τον έλεγχο στη ζωή μας και να οδηγηθούμε στην προσωπική μας μεταμόρφωση, να ανακαλύψουμε αυτήν την τεράστια δύναμη που κρύβεται μέσα μας και να την φέρουμε στην επιφάνεια, αλλάζοντας τη ζωή μας για πάντα.

Μαζί με τον Τόνι Ρόμπινς θα φτιάξετε το πλάνο για τον νέο κόσμο που ονειρεύεστε για τον εαυτό σας, θα κάνετε ασκήσεις για να αρχίσετε να εφαρμόζετε όλες τις τεχνικές που θα σας βοηθήσουν και, τελικά, θα έχετε τόση ενέργεια και την καλύτερη ψυχολογία, που θα κάνετε το 2021 να είναι η χρονιά σας!

Ξεκινήστε να διαβάζετε και το εμβληματικό βιβλίο του Ρόμπινς «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας».

τόνι ρόμπινς ξυπνήστε το γίγαντα

Ανακαλύψτε περισσότερα βιβλία του Ρόμπινς από τις εκδόσεις μας: 

Τόνι Ρόμπινς

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *