Όλοι μιλούν για τη σειρά Μπρίτζερτον του Netflix!

Η Οικογένεια Μπρίτζερτον μπήκε και στις δικές μας οικογένειες μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix, ενώ χρειάστηκαν μόλις 14 ημέρες για να φτάσει στην κορυφή και να καταρρίψει αρκετά ρεκόρ!
Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου και μέσα σε λίγες ημέρες, βρέθηκε στο No1 του Netflix σε 76 χώρες, ενώ την έχουν προσεγγίσει συνολικά 63 εκατομμύρια νοικοκυριά, καθιστώντας την από τις πλέον, κορυφαίες παραγωγές του Netflix και αφήνοντας πίσω το Queen’ s Gambit.

H σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «Ο Δούκας κι Εκείνη». Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της σειράς Οικογένειας Μπρίτζερον από την κορυφαία Julia Quinn. Η συγγραφέας είναι πρώτη στην κατάταξη των πιο ευπώλητων συγγραφέων στους New York Times ενώ στο βιογραφικό της έχει ήδη 3 βραβεία RITA (το πιο αναγνωρισμένο βραβείο ρομαντικής λογοτεχνίας).


Τη σειρά υπογράφουν ο Chris Van Dusen και η Shonda Rhimes – η δημιουργός της επιτυχημένης σειράς «Grey’s Anatomy», που βρίσκεται στην 17η σεζόν της και γνωρίζει επίσης μεγάλη επιτυχία.

Η σειρά έχει όλα τα χαρακτηριστικά που συναντάμε και στα μυθιστορήματα της Julia Quinn, ρομαντισμό, πάθος και χιούμορ, και όλα αυτά με μια σύγχρονη ματιά που σπάει κοινωνικά στερεότυπα και προκαλεί συζητήσεις.

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Ο Δούκας κι Εκείνη είναι το βιβλίο που αποτέλεσε την έμπνευση για την επιτυχημένη σειρά του Netflix. Η πολυβραβευμένη συγγραφέας μάς μεταφέρει στην εποχή της Αντιβασιλείας στη Βρετανία, σε ένα ταξίδι γεμάτο ίντριγκες, πάθη και δυναμικές ηρωίδες που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, χωρίς να περιμένουν έναν όμορφο πρίγκιπα να τις σώσει.

Υπάρχει άραγε µεγαλύτερη πρόκληση για τις Φιλόδοξες Μητέρες του Λονδίνου από έναν ανύπαντρο δούκα;

Η Κοινωνική Στήλη της Λαίδης Γουίσλνταουν, Απρίλιος 1813


Όπως όλα δείχνουν, ο δούκας Σάιµον Μπάσετ είναι έτοιµος να κάνει πρόταση γάµου στην αδελφή του καλύτερού του φίλου, την αξιαγάπητη –αλλά σχεδόν στο ράφι– Δάφνη Μπρίτζερτον. Κι οι δυο τους όµως γνωρίζουν την αλήθεια: πρόκειται για ένα περίπλοκο σχέδιο που στόχο έχει να βγάλει τον Σάιµον από το µυαλό των µαµάδων της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου που κόπτονται να καλοπαντρέψουν τις κόρες τους. Όσο για τη Δάφνη, είναι βέβαιο ότι έτσι θα προσελκύσει κάποιους άξιους επίδοξους μνηστήρες τώρα που ο δούκας την έχει ανακηρύξει ποθητή. Ωστόσο, καθώς η Δάφνη οδηγεί τον Σάιµον στον ρυθµό του βαλς στον έναν χορό µετά τον άλλο, δυσκολεύεται να θυµηθεί ότι το φλερτ τους είναι µια απάτη. Και καθώς ο κοινωνικός κλοιός στενεύει γύρω τους, η Δάφνη θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η σειρά Οικογένεια Μπρίτζερτον της Julia Quinn αποτελείται από 8 βιβλία και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Elxis. Καθένα από τα 8 βιβλία της σειράς ακολουθεί την ιστορία ενός από τα μέλη της οικογένειας Μπρίτζερτον στην αναζήτηση της ευτυχίας και της αληθινής αγάπης. Ανακαλύψτε τα!

One Comment

  1. Pingback: Οικογένεια Μπρίτζερτον - Julia Quinn (Βιβλίο & Σειρά) | altitude.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *