15 Gadgets που μόνο ένας βιβλιοφάγος μπορεί να εκτιμήσει

Ορισμένες φορές τεχνολογία και βιβλίο τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, ειδικά όταν η πρώτη κάνει την εμπειρία μας με το διάβασμα πιο εύκολη κι ευχάριστη. Γιατί πόσες φορές δεν έχει πιαστεί ο λαιμός σου διαβάζοντας ένα βιβλίο; Πόσες φορές δεν είχες ευχηθεί να έχεις ένα μικρό θαυματουργό εργαλείο για να φωτίζει το σκοτάδι; Όλα αυτά που έχεις σκεφτεί ή φανταστεί… υπάρχουν! Κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα, τα σκέφτηκε και τα δημιούργησε. 

#1. Αυτή τη λάμπα-ραφάκι, τη χρειαζόμαστε άμεσα! Θέλεις να διαβάσεις ένα βιβλίο, το παίρνεις, ανάβει το φως και ξεκινάς το διάβασμα. Κουράστηκες και θέλεις να κοιμηθείς; Το ακουμπάς στη θέση του και το φως σβήνει αυτόματα. Αναγνωρίζει πότε θέλεις και διαβάσεις και πότε όχι και κάτι μας λέει πώς θα είναι η επόμενή μας αγορά!

 

#2. Και μιας και μιλάμε για λάμπες… Πες μου, υπάρχουν πιο όμορφα φωτιστικά από αυτά; 

#3. Διάβασμα στην μπανιέρα; Πολλοί θέλουν να το κάνουν, αλλά φοβούνται ότι το βιβλίο θα καταστραφεί. Όχι, πια! Ιάπωνες έχουν εφεύρει αυτό το πράγμα που μοιάζει με σωσίβιο και έχει και ειδικές θήκες για να μπαίνουν τα δάχτυλα και να γυρίζουν τις σελίδες.

#4. Διάβασμα στο σκοτάδι χωρίς να ενοχλείς τον σύζυγο; Εύκολο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις βόλτες στο σπίτι τη νύχτα.

 

#5. Έχεις βαρεθεί τα κλασικά ράφια με τα βιβλία; Θέλεις μια πιο ευχάριστη πινελιά στον χώρο σου; Λατρεύεις κι εσύ τους υπερήρωες; Τότε αυτή η δημιουργία είναι για σένα. Με γεια σου!

#6. Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που θα έρθουν… αυτή είναι η ιδανική κουβέρτα για κάθε βιβλιόφιλο! Ελεύθερα χέρια για να διαβάζετε, ενώ μπορείτε να πεταχτείτε και στην κουζίνα για ένα σνακ χωρίς να τη βγάλετε από πάνω σας.

#7. Και μπορείς να την κάνεις σετ με αυτό το βιβλιο-μαξιλάρι…

#8. Ή μπορείς να πάρεις ένα κρεβάτι σε σχήμα βιβλίου. Δεν ξέρουμε πόσο βολικό είναι, αλλά μοιάζει εντυπωσιακό!

#9. Ξύλο κοπής σε σχήμα… βιβλίου. Μπορεί να μην είναι το πιο χρήσιμο πράγμα στον κόσμο, αλλά γιατί όχι; Σίγουρα θα εντυπωσιάσεις τους κριτές στο επόμενο MasterChef.

#10.  Σελιδοδείκτης με χρονόμετρο… Για εκείνες τις νύχτες που λες «μια ωρίτσα ακόμη θα διαβάσω και θα κοιμηθώ». Εμείς πάντως το βρήκαμε πολύ χρήσιμο!

#11. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να ονομάσουμε αυτό το επιπλάκι, αλλά σκέψου να κάθεσαι αναπαυτικά, να πίνεις το τσάι σου, να σου κάνουν μασάζ στην πλάτη και να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο… ΙΔΑΝΙΚΟ!

#12. Βρήκαμε σε μια εικόνα πώς μοιάζει το ιδανικό Σαββατοκύριακο!

#13. Έχεις μια άγνωστη λέξη; Αναρωτιέσαι αν είναι σωστά γραμμένη ή θέλεις να δεις όλες τις σημασίες της; Τότε αυτό το εργαλείο είναι για σένα! Φωτίζει τη λέξη και σου εμφανίζει τον ορισμό, συνώνυμα, αντώνυμα… Κανονικό λεξικό!

#14. Κλασικό και αγαπημένο. Ιδανικό για να σου κρατάει τη σελίδα στο μετρό. Θέλει προσοχή μην ξεχαστείς και πας να ξύσεις το μάτι σου. 

#15. Αν είσαι από εκείνους που το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν πιάνουν ένα βιβλίο στο χέρι τους είναι να μυρίσουν τις σελίδες του… τότε αυτό το κεράκι θα το λατρέψεις. Κερί με άρωμα βιβλιοθήκης για να «γεμίζουν» τα πνευμόνια και η καρδιά σου!

 

Bonus! Όσα μαραφέτια κι αν βγουν για να κάνουν τη ζωή μας και το διάβασμά μας πιο εύκολο, όσα πράγματα σε σχήμα βιβλίου κι αν προκύψουν, πρώτο στην καρδιά μας παραμένει αυτό. Γυαλιά με ειδικούς πρισματικούς φακούς για να διαβάζεις ξαπλωμένος ανάσκελα, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεις το βιβλίο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *