Μαζί για το Σχολείο σε κάθε άκρη της Ελλάδας

Φέτος όπως και πέρυσι, πολύ πριν χτυπήσει το κουδούνι, στηρίζουμε την προσπάθεια του Ιδρύματος Χατζηγάκη,  ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να φτάσουν τα απαραίτητα σε όσα περισσότερα σχολεία το έχουν ανάγκη σε 11 περιφέρειες της Ελλάδας σε κάθε ακριτικό ή δυσπρόσιτο σημείο. 

Η κάλυψη βασικών εκπαιδευτικών αναγκών για τα παιδιά δεν είναι μόνο κοινωνική μας ευθύνη αλλά αποτελεί και ένα στόχο που είναι βαθιά ριζωμένος στο DNA μας. Στόχος κοινός με το Ίδρυμα Χατζηγάκη που από το 2012 έχει θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο με σκοπό την πολύπλευρη στήριξη σχολικών μονάδων αλλά και την έμπρακτη άμβλυνση κοινωνικών ανισοτήτων για όλους τους μαθητές και της μαθήτριες.

Μαζί για το Σχολείο 2024-2025

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο, φροντίζουμε ώστε να εξοπλίσουμε σχολεία στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Άγιος Γερμανός , Φιλωτάς Φλωρίνης), στην περιφέρει Κεντρικής Μακεδονίας (Περίλεια, Χαλάστρα) και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Γαληψός, Σουφλί και Τυχερό) με έπιπλα και εκπαιδευτικό υλικό.

Πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο για το 2024:

– 32 σχολεία (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά Σχολεία)

– 800+ ωφελούμενους μαθητές (4-12 ετών)

– 11 περιφέρειες

– 20+ διαφορετικά σημεία

Πιο συγκεκριμένα από το πρόγραμμα θα επωφεληθούν παιδιά ηλικιών από τριών μέχρι 15 ετών, με το εκπαιδευτικό υλικό να ξεκινά να παραδίδεται από τον Αύγουστο και να ολοκληρώνονται οι αποστολές τον Οκτώβριο 2024 ώστε να ξεκινήσουν οι μικροί μαθητές τη σχολική τους χρονιά χωρίς βασικές ελλείψεις.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *