Οι έξι ανθρώπινες ανάγκες που εξηγούν γιατί κάνεις αυτά που κάνεις

Κάθε άνθρωπος έχει βασικές ανάγκες που προσπαθεί καθημερινά να καλύψει και οι οποίες υποκινούν τις αποφάσεις και τις δράσεις του στην προσπάθειά του να τις ικανοποιήσει.

Η πρώτη έκθεση βιβλίου στην Αθήνα του Μεσοπολέμου

Έχετε αναρωτηθεί πότε έγινε η πρώτη έκθεση βιβλίου στην Αθήνα; Πώς αντιμετώπιζαν τα βιβλία οι κάτοικοι της πρωτεύουσας στον Μεσοπόλεμο; Το κείμενο που φιλοξενούμε στο blog μας είναι της πολύ καλής σελίδας του FB dirty ’30s & late ’20s, που διαχειρίζονται οι Τάσος Θεοφίλου και η Εύα Γανίδου:

Ένας αρχαίος οδηγός ανατροφής παιδιών

Ο Σενέκας ήταν Ρωμαίος πολιτικός, ρήτορας, δραματουργός και στωικός φιλόσοφος, που έζησε πριν από 2.000 χρόνια. Το έτος 1 μ.Χ. γράφει ένα βιβλίο για το πώς κάποιος να διαχειρίζεται τον θυμό του και σε αυτό περιλαμβάνει ένα κεφάλαιο με συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών.

Εργαλεία για γονείς – Βιβλία και δωρεάν βίντεο

Η επιστροφή των παιδιών στα σχολεία μετά τις διακοπές δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια, τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στους γονείς. Οι νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν, μέσα σε ένα σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, δημιουργούν συχνά οικογενειακές αναταραχές.

Back tο school 2024 – Δωρεάν συνέδριο για γονείς

Η επιστροφή στα σχολεία πλησιάζει και το σχολικό άγχος είναι τόσο πραγματικό στους γονείς όσο είναι και για τα παιδιά! Εάν θέλετε αυτή η αλλαγή στην καθημερινότητα να γίνει μια ευχάριστη διαδικασία για όλη την οικογένεια, το Project Parenting σας προσκαλεί στο Συνέδριο Back2School 2024! Το Συνέδριο απευθύνεται σε γονείς …

Ρήξη, αποξένωση και αποκατάσταση στις σχέσεις μας

Αν έχετε την αίσθηση πως η εμπιστοσύνη σας έχει προδοθεί, είναι δύσκολο να συγχωρήσετε τον άνθρωπο που σας πλήγωσε και να απαλλαχθείτε από την πίκρα που ως επακόλουθο έχει συσσωρευθεί μέσα σας.