4 βραβεία για τα βιβλία μας!

Τα βραβεία κοινού Public μόλις ανακοινώθηκαν και η χαρά μας είναι μεγάλη αφού τέσσερα βιβλία μας βραβεύτηκαν ανάμεσα σε πολύ αξιόλογες επιλογές άλλων εκδοτικών οίκων.

Ο Κώστας Κρομμύδας με το μυθιστόρημά του, Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω, κερδίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του κοινού για το καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα!

To 2022 βραβεύτηκε για το βιβλίο του «Ακάκιε» και το 2023 για το βιβλίο του «Δούρειος Ίππος». Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλη τη στήριξη στον συγγραφέα και την αγάπη που δείχνετε για τα βιβλία του.

Toν Μάιο κυκλοφόρησε και το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα, Κρασί από τα χείλη σου, που κι αυτό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας καθώς έχει βρεθεί πολλές φορές στις λίστες με τα ευπώλητα.

Στην κατηγορία Μεταφρασμένο Μυθιστόρημα ο Sebastian Fitzek κέρδισε το βραβείο με το βιβλίο Επιβάτης 23. Ένα βιβλίο που αγαπήθηκε πολύ όπως και τα δύο τελευταία βιβλία του που κυκλοφόρησαν στα ελληνικά, το Τελεσίγραφο και το ΜΙΜΙΚ.

Μετάφραση: Δέσποινα Κανελλοπούλου

Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που δείχνετε στον συγγραφέα και τη πολύ θετική σας ανταπόκριση στα βιβλία του!

Στην κατηγορία Ελληνικό Non-Fiction η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ! κέρδισε το βραβείο για το Ακτίβιτι Μπουκ για Μεγάλους Νο. 3.

Μαθαίνουμε καλύτερα τον κόσμο μέσα από εικονογραφημένες σελίδες με κουίζ, ιστορίες, σταυρόλεξα, αντιστοιχίσεις και άλλα πολλά!

Κατάλληλο για κάθε ηλικία και έξτρα απολαυστικό όταν το λύνεις με παρέα!

Κυκλοφόρησε και το νέο Ακτίβιτι Μπουκ, Ψάξε – Λύσε – Μάθε, το οποίο δεν αφορά μόνο τη γεωγραφία αλλά είναι πολυθεματικό!

Τέλος, στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση το βραβείο κέρδισε ο Νικόλας Σμυρνάκης με το βιβλίο Τα γράμματα της αγάπης. Ένα έργο που αποτελείται από λέξεις αφιερωμένες στην αγάπη και πρωτότυπα χειρόγραφα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από τα 5 γράμματά της.

Τι κι αν τα γράμματα παραμένουν πάντα ίδια, η ΑΓΑΠΗ αλλάζει μορφές. Κάθε σχέδιο και μια διαφορετική εκδοχή της.

Ανακαλύψτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα!

ΥΓ: Σας ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά για την απίστευτη στήριξη στα βιβλία μας. Είτε όταν τα ψηφίζετε είτε όταν επενδύετε σε αυτά χρόνο και χρήματα -είναι κάτι που πάντα μας τιμάει και μας κάνει να αισθανόμαστε μοναδικά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους φετινούς νικητές, συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *