Ραντεβού στη 36η έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι!

Πλησιάζει η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι και ανυπομονούμε για ακόμη μια χρονιά για αυτή τη συνάντηση!

Το μεγαλύτερο θερινό πολιτιστικό γεγονός του Πειραιά επιστρέφει από τις 14 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου στο Πασαλιμάνι και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της να την επισκεφτούν.

Το πολυαναμενόμενο πολιτιστικό και βιβλιοφιλικό γεγονός της πόλης, η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, ξεκινάει και μας προσκαλεί να απολαύσουμε και φέτος την βόλτα μας στον Πειραιά και να βρεθούμε ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία.

Ή 36η Έκθεση Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, την ευγενική χορηγία της εταρείας SKAG και σε συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ.

Η πιο όμορφη στιγμή του χρόνου έφτασε και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά, για βιβλιόφιλους ή μη! Άλλωστε, υπάρχει ιδανικότερο μέσο από ένα καλό βιβλίο για να ταξιδέψουμε ακόμη μακρύτερα φέτος το καλοκαίρι;

Εμείς σας περιμένουμε στην έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι να γνωριστούμε από κοντά, να ξεφυλλίσουμε βιβλία, να χαθούμε μέσα σε ιστορίες και συζητήσεις και φυσικά να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας συγγραφείς.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 51!

Ώρες λειτουργίας:

  • Από τις 14 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου
  • 19:00-23:00

Εδώ θα βρείτε και την εκδήλωση στο Facebook.

Αγαπημένοι συγγραφείς θα βρίσκονται στο Περίπτερο 51 των Εκδόσεων Διόπτρα από τις 20:00 έως τις 22:00 και θα υπογράφουν αντίτυπα των βιβλίων τους.

  • Βαγγέλης Γιαννίσης 14/6 20:00
  • Μάρεα Λαουτάρη 15/6 20:00
  • Άννα Γαλανού 16/6 20:00
  • Βάνα Μαυρίδου 28/6 20:00
  • Μαρίνα Γιώτη 29/6 20:00

*Η κλασική βόλτα του Ιουνίου στο Πασαλιμάνι έχει ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση, καθώς ο σταθμός του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα πριν από την «είσοδο» της Έκθεσης.

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *