Ο Καστανάνθρωπος γίνεται σειρά στο Netflix!

Ο Καστανάνθρωπος στο Netflix! Κι αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα νέα των ημερών.

Οι φήμες υπήρχαν και το Netflix τις επιβεβαίωσε δίνοντάς μας ένα πρώτο teaser. Η σειρά The Chestnut Man ή στα ελληνικά ο Καστανάνθρωπος, θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Soren Sveistrup.

Κι αν το συγκεκριμένο όνομα δεν σου θυμίζει τίποτα, αξίζει να επισημάνουμε πως ο Sveistrup είναι ο σεναριογράφος της δανέζικης σειράς «The Killing» ενώ έχει γράψει και το σενάριο της ταινίας «Ο Χιονάνθρωπος» από το βιβλίο του Jo Nesbo.

Ο Καστανάνθρωπος στο Netflix θα κάνει το ντεμπούτο του το Φθινόπωρο, ενώ οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμη την επίσημη ημερομηνία. Θα κάνουμε υπομονή!

Ο Καστανάνθρωπος ξεκινά με την ανακάλυψη μιας νεκρής γυναίκας σε μια παιδική χαρά σε ένα ήσυχο προάστιο της Κοπεγχάγης. Η νεαρή γυναίκα είχε δολοφονηθεί βάναυσα, ενώ της είχαν ακρωτηριάσει το ένα της χέρι. Δίπλα της βρέθηκε μόνο μια «κάρτα»: ένας καστανάνθρωπος, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα.

Η νεαρή και φιλόδοξη ντετέκτιβ, Naia Thulin βουτά στην υπόθεση μαζί με τον νέο της συνάδελφο Mark Hess. Και οι δύο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: Να βρουν τον serial killer, ο οποίος έχει σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στην Κοπεγχάγη.

Ήδη το πρώτο teaser μας προετοιμάζει για μια σειρά ατμοσφαιρική. Και κρίνοντας από το βιβλίο, θα είναι μια σειρά που θα μας ανατριχιάσει, θα μας καθηλώσει και θα την παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα.

Ο Καστανάνθρωπος αποτελείται από όλα εκείνα τα υλικά που έχει ένα καλό αστυνομικό μυθιστόρημα. Ένας φρικτός serial killer, μια περίπλοκη ιστορία με πολλές κόκκινες γραμμές, μια δυνατή γυναίκα πρωταγωνίστρια, δύο ντετέκτιβ που αναγκάζονται να συνεργαστούν, μια ανατριχιαστική κάρτα στη σκηνή του εγκλήματος.

Το ψυχολογικό θρίλερ γυρίστηκε στην Κοπεγχάγη και πρωταγωνιστούν οι Danica Curcic (Warrior) και Mikkel Boe Følsgaard (The Rain), ενώ το καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί David Dencik, Lars Ranthe, Esben Dalgaard, Morten Brovn, Thomas Hwan, Signe Egholm, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda και Anders Hove.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mikkel Serup (The Killing) και η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια των 50 λεπτών.

Ο Καστανάνθρωπος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μπει στα ράφια με τα πιο αγαπημένα αστυνομικά χιλιάδων αναγνωστών. Το βιβλίο βραβεύτηκε με το Barry Award 2020, ως το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα και παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας. 

Καστανάνθρωπος βραβείο

 

Διαβάστε επίσης: Serial killer σκορπά τον τρόμο κι εσύ δεν μπορείς να ξεφύγεις!

One Comment

  1. Pingback: Η Θεραπεία του Sebastian Fitzek γίνεται σειρά! – Dioptra Blog

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *