Μια μοναδική εκδήλωση για το «Τελειώνει με εμάς» της Colleen Hoover

Δευτερόλεπτα. Δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάζονται για να αλλάξει τελείως ένας άνθρωπος. Θύματα και θύτες σε έναν κύκλο βίας.

O ΡΥΘΜΟΣ 94.9, o Easy 97.2 και οι εκδόσεις Διόπτρα με αφορμή την ειδική έκδοση του παγκόσμιου best seller της Colleen Hoover Τελειώνει με εμάς, λίγο πριν την πρεμιέρα της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την Blake Lively, σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό book event.

Πότε; Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 19.00

Πού; Στο βιβλιοπωλείο Books and Life (Σόλωνος 93-95).

Είσοδος ελεύθερη

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Colleen Hoover που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 29 Αυγούστου από τη Feelgood Entertainment.

Η ιστορία της Colleen Hoover, βασισμένη σε γεγονότα που έχει ζήσει η ίδια, είναι ιδιαίτερα επίκαιρη, γι’ αυτό και την ημέρα της Εκδήλωσης θα έχουμε κοντά μας τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση W.I.N. Hellas, που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • η Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, πρόεδρος της W.I.N. Hellas
  • η Mαρία Κωνσταντάκη, ραδιοφωνική παραγωγός του Εasy 97.2
  • η Γιώτα Τσιμπρικίδου, ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9
  • η Ράνια Θρασκιά, σύμβουλος ψυχικής υγείας

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου την ημέρα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS- Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων. Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας, δικηγόρων κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο-κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Παρέχει ψυχολογική στήριξη μέσω εξειδικευμένων ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ενδυνάμωση των γυναικών, νομική συμβουλευτική και διασύνδεση με αρμόδιες υποστηρικτικές δομές και φορείς μέσω της γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας (210- 89 96 636).

Θα ακολουθήσει cocktail με τα Νο1 Premium Mixers Fever-Tree. Η Fever-Tree –με έδρα το Λονδίνο και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες– είναι πρωτοπόρος εταιρεία στην κατηγορία της παγκοσμίως. Το έγκριτο περιοδικό Drinks International την ανακήρυξε, για 10η συναπτή χρονιά, το Νο1 Best Selling & No1 Top Trending mixer brand στον κόσμο.

Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η πρωταγωνίστριά μας, Λίλι Μπλουμ, μόλις έχει μετακομίσει στη Βοστόνη, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται τον νευροχειρούργο Ράιλ Κινκέιντ. Σε μια ταράτσα οι δυο τους λένε γυμνές αλήθειες, γνωρίζοντας πως δεν θα συναντηθούν ξανά. Έξι μήνες αργότερα, η Λίλι αποφασίζει να ανοίξει ένα ανθοπωλείο και βρίσκει στο πρόσωπο της Αλίσα την καλύτερη πιθανή διακοσμήτρια. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει πως είναι η αδελφή του Ράιλ. Η νέα τους συνάντηση κάμπτει όλες τις αντιστάσεις τους.

 Η Λίλι ζει τον απόλυτο έρωτα, μα οι πληγές της δεν έχουν γιατρευτεί. Αν και η μητέρα της είναι και πάλι κοντά της, μετά τον θάνατο του πατέρα της, τα φαντάσματα του παρελθόντος την καταδιώκουν και δεν την αφήνουν να αφεθεί στο όνειρο που ζει. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν την εμφάνισή του κάνει ο Άτλας Κόριγκαν, ο πρώτος της έρωτας, ο οποίος τη δένει με το παρελθόν που άφησε πίσω της. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλα αλλάζουν και η Λίλι καλείται να πάρει την πιο σκληρή και σημαντική απόφαση της ζωής της, μια απόφαση που θα τη βοηθήσει να λυτρώσει και να λυτρωθεί.

Στην παραπάνω ιστορία έχει βασιστεί και η ταινία Τελειώνει με εμάς.

Το trailer της ταινίας:

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Colleen Hoover (Κολίν Χούβερ) έχει γράψει πολυάριθμα μυθιστορήματα και νουβέλες που έχουν αναρριχηθεί στην πρώτη θέση των New York Times κι έχουν γίνει παγκόσμια best sellers. Ζει στο Τέξας με τον σύζυγό της και τους τρεις γιους τους. Είναι ιδρύτρια του The Bookworm Box, μιας αφιλοκερδούς συνδρομητικής υπηρεσίας και βιβλιοπωλείου στο Sulphur Springs του Τέξας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα colleenhoover.com, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα και την ομάδα της (που ονομάζεται Stephanie) στην ηλεκτρονική διεύθυνση hooverink@outlook.com.

Βρείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα εδώ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *