Αφιέρωσε λίγα λεπτά κάθε μέρα και επικοινώνησε με το υποσυνείδητό σου

Ο εσωτερικός κόσμος είναι αόρατος.

Είναι το μέρος του εαυτού μας που δεν συνειδητοποιούμε. Εκεί που αποθηκεύονται τα δεδομένα όλων των εμπειριών μας, τα συναισθήματά μας, οι αρχές μας και τα πιστεύω. Όλα όσα καθορίζουν τη συμπεριφορά μας.

Αυτό το σημείο είναι το Υποσυνείδητο. Μια θεωρία αναφέρει πως το 99,9% όλων των πληροφοριών που προέρχονται από τις πέντε αισθήσεις μας, επεξεργάζεται μόνο υποσυνείδητα. Την ίδια στιγμή, το υποσυνείδητο εκτιμάται ότι είναι χιλιάδες φορές πιο ισχυρό απ’ το συνειδητό.

Πόσα, όμως, γνωρίζουμε για αυτό; Και πώς μπορούμε να συνδεθούμε μαζί του; Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτό το σημείο του εγκεφάλου;

Ένας από τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε είναι μέσα από τα βιβλία.

Η Δύναμη του υποσυνείδητου – Αναθεωρημένη έκδοση

Το κλασικό βιβλίο του Joseph Murphy σε νέα αναθεωρημένη έκδοση, με εισαγωγή από τον κορυφαίο life coach-σύμβουλο C. James Jensen. Ένας σύγχρονος οδηγός για να διεκδικήσετε τη ζωή που σας αξίζει!

Από την πρώτη κυκλοφορία του, το 1963, το κλασικό πλέον έργο του δρα Joseph Murphy Η δύναμη του υποσυνείδητου πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και συνεχίζει να προσελκύει νέες γενιές αναγνωστών κάθε χρόνο.

Τώρα, ο life coach και σύμβουλος C. James Jensen συμπληρώνει το έργο του δρα Murphy με νέα μαθήματα και μια σύγχρονη εργαλειοθήκη πρακτικών –όπως οι θετικές δηλώσεις, ο θετικός οραματισμός, ο διαλογισμός και διάφορες δεξιότητες–, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε το υποσυνείδητό σας για να ζήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Μια σύγχρονη ερμηνεία της διαχρονικής σοφίας του Joseph Murphy με διευρυμένο σχολιασμό και ενημερωμένες τεχνικές, που παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

βιβλία για το υποσυνείδητο

Σας έχει τύχει ποτέ να αναλάβει δράση το υποσυνείδητό σας; Μήπως, για παράδειγμα, επιστρέψατε από το γραφείο στο σπίτι χωρίς να θυμάστε να οδηγείτε, από ποιους δρόμους περάσατε, ενώ σκεφτόσαστε κάτι άλλο; Προσπαθούσατε να θυμηθείτε ένα όνομα χωρίς αποτέλεσμα, και ξαφνικά, ώρες μετά, σας ήρθε αβίαστα στο μυαλό;

Ο Dr. Mike Dow μοιράζεται μαζί μας το πρόγραμμα που δημιούργησε, μια τεχνική οραματισμού για το υποσυνείδητο (SVT), με καινοτόμα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να μάθεις να συνομιλείς απευθείας με το υποσυνείδητό σου και να αξιοποιείς τα δυνατά σου σημεία, τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Το πρόγραμμά του ξεκινάει με γνωσιακή θεραπεία, στην οποία κατόπιν ενσωματώνονται διάφορες μέθοδοι για την προσέγγιση του υποσυνειδήτου: ενσυνειδητότητα, εκπαίδευση στη χαλάρωση, ύπνωση, διαλογισμός, γνωσιακή εξάσκηση και καθοδηγούμενος οραματισμός.

Μαζί με το βιβλίο, έχουμε δημιουργήσει κι ένα ηχητικό υλικό το οποίο θα σου επιτρέψει να βιώσεις την εμπειρία με όλο σου το είναι.

Κάνε το υποσυνείδητό σου να δουλεύει για εσένα

λειτουργία του υποσυνείδητου

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος ίδρυσε τις εκδόσεις Διόπτρα πριν 44 χρόνια. Ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που μετέφρασαν βιβλία αυτογνωσίας για το ευρύ κοινό, ανοίγοντας νέους δρόμους. Για δεκαετίες συνέχισε να επιλέγει και να φέρνει από το εξωτερικό τους καλύτερους τίτλους, βιβλία που άλλαξαν τη ζωή των αναγνωστών όπως ο Γλάρος Ιωνάθαν, η Ουράνια Προφητεία και Ο Μοναχός που πούλησε τη Ferrari του. Το βιβλίο που έγραψε είναι το απόσταγμα της σοφίας και της ακούραστης μελέτης, που συνεχίζει μέχρι σήμερα καθημερινά.

Το Κάνε το υποσυνείδητό σου να δουλεύει για σένα έχει στόχο να σε βοηθήσει να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα που τριγυρίζουν στο μυαλό σου, να επιλύσεις απαιτητικά θέματα της καθημερινότητάς σου, να αποκτήσεις αφθονία και να έχεις επιτυχίες στη ζωή σου.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ασκήσεις διαλογισμού και τεχνικές χαλάρωσης που θα σε βοηθήσουν να συνδέσεις τη θεωρία με την πράξη και να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου ώστε να κάνεις πραγματικά το υποσυνείδητο σου να δουλεύει για εσένα.

Οι ασκήσεις μας βοηθούν να αναπνέουμε σωστά -από το διάφραγμα. Η αργή, διαφραγματική αναπνοή χαλαρώνει τους μυς, ηρεμεί το πνεύμα και απελευθερώνει την ορμόνη ενδορφίνη, που είναι το φυσικό αναλγητικό.

*Βρείτε εδώ το δωρεάν ηχητικό υλικό που συνοδεύει το βιβλίο!

Διαβάστε επίσης: 5 βιβλία για να δουλέψεις καθημερινά με τον εαυτό σου

2 Comments

  1. George Papadopoulow Kypraios

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

    Τι θέλουμε στη ζωή; Τι φοβόμαστε; Πόση δυστυχία κρύβουμε μέσα μας; Πόση ανασφάλεια και πόνο; Πόσο εύκολο είναι να ρίχνουμε πάντα στους άλλους το φταίξιμο για τη δική μας αστοχία; Τι αποζητούμε τελικά;
    Το κλειδί για την απελευθέρωση προς την αλήθεια κρύβεται μέσα μας. Αυτό που σκεφτόμαστε, και κυρίως αυτό που έχει καταγραφεί ασυνείδητα μέσα μας, είναι αυτό που μας καθοδηγεί στη ζωή. Αν στον ασυνείδητο νου έχει καταγραφεί ο φόβος και η ενοχή, η απαξία, η ακύρωση και η απόρριψη, μαθαίνουμε συνήθως να υποτιμούμε και να ματαιώνουμε τον εαυτό μας, βιώνοντας την ανασφάλεια, με τις αμφιβολίες να μας μπλοκάρουν, ενώ οι δρόμοι μπροστά μας έχουν πολλά εμπόδια και πολλές φορές είναι εντελώς κλειστοί.
    «Κάνε το υποσυνείδητό σου να δουλεύει για σένα». Ένα βιβλίο-εγχειρίδιο, γραμμένο από τα χέρια του σοφού μου φίλου Γιώργου Παπαδόπουλου Κυπραίου, με λόγια καρδιάς από την εμπειρία μιας ζωής, που όχι μόνο μιλά την αλήθεια, αλλά δίνει και τη δυνατότητα στον καθένα να δουλέψει μόνος του μέσα από τις ασκήσεις που παραθέτει και να ελευθερωθεί από τον ίδιο του τον εαυτό. Έναν εαυτό που αρχίζει να υποψιάζεται ότι είναι ψεύτικος, φτιαχτός, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της κοινωνικής αποδοχής μέσα από καταναγκαστικά «πρέπει», ενταγμένα στις πλειοψηφικές συμφωνίες που χαρακτηρίζονται γενικόλογα ως «φυσιολογικές συμπεριφορές», μέσα από στερεότυπα και ιδεοληψίες που έγιναν ψυχαναγκαστικές πεποιθήσεις, βαρίδια και εμπόδια στη ζωή του.
    Με ευγνωμοσύνη και αγάπη εύχομαι να σας ταξιδέψει τούτο το βιβλίο στα βάθη της ύπαρξης και να βρείτε τους ανεκτίμητους θησαυρούς που κρύβετε μέσα σας.

    Ελένη Περινού, ψυχολόγος, συγγραφέας

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *