Ο Καστανάνθρωπος σε συλλεκτική έκδοση!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Ο Καστανάνθρωπος έρχεται να σε βρει και δεν υπάρχει επιστροφή. 

Ο Καστανάνθρωπος με την υπογραφή του Soren Sveistrup (δημιουργού και του The Killing), έρχεται στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου.  Ένα πολυαναμενόμενο θρίλερ έξι επεισοδίων με πρωταγωνιστές του Esben Dalgaard Andersen, Morten Brovn, Danica Curcic και David Dencik.

Μια φιγούρα φτιαγμένη από κάστανα είναι το μόνο στοιχείο που έχουν δύο ντετέκτιβ, για να πιάσουν τον φονιά που συνδέεται με την εξαφάνιση του παιδιού μιας πολιτικού. Καθώς τα φύλλα πέφτουν… έρχεται για σένα.

Ο Καστανάνθρωπος αποτελείται από όλα εκείνα τα υλικά που έχει ένα καλό αστυνομικό μυθιστόρημα. Ένας φρικτός serial killer, μια περίπλοκη ιστορία με πολλές κόκκινες γραμμές, μια δυνατή γυναίκα πρωταγωνίστρια, δύο ντετέκτιβ που αναγκάζονται να συνεργαστούν, μια ανατριχιαστική κάρτα στη σκηνή του εγκλήματος.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα του Soren Sveistrup, Ο Καστανάνθρωπος.

Αν τον βρεις, σε έχει ήδη βρει!

Ένας ψυχοπαθής τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη.
Σε κάθε αιματοβαμμένο τόπο εγκλήματος αφήνει την «κάρτα» του: έναν καστανάνθρωπο, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα.

Εξετάζοντας τις κούκλες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκεται μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη: ένα αποτύπωμα το οποίο ανήκει σε ένα κορίτσι, την κόρη μιας υπουργού, που είχε απαχθεί και δολοφονηθεί έναν χρόνο πριν.

Τραγική σύμπτωση ή κάτι πολύ πιο διεστραμμένο;

Προκειμένου να σωθούν αθώες ζωές, ένα ζευγάρι ντετέκτιβ θα πρέπει να κάνει στην άκρη τις διαφορές του, ώστε να αρχίσει να συνδέει τα αποτρόπαια στοιχεία που αφήνει πίσω του ο Καστανάνθρωπος.
Γιατί ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο: o δολοφόνος βρίσκεται σε αποστολή που το τέλος της απέχει πολύ…

Και κανείς δεν είναι ασφαλής.

Δείτε το Trailer:

Νέα, συλλεκτική έκδοση! 

Το βιβλίο φαινόμενο σε νέα, συλλεκτική έκδοση με αριθμημένα αντίτυπα.

Στη συλλεκτική έκδοση, θα βρείτε ένα μήνυμα του συγγραφέα για τους Έλληνες αναγνώστες και μια αποκλειστική συνέντευξή του. Παράλληλα, υπάρχει και υλικό και σημείωμα του μεταφραστή Βαγγέλη Γιαννίση, όπως και μια ιδιαίτερη περιήγηση στους δρόμους της Κοπεγχάγης.

Ιδιαιτερότητες στο εξώφυλλο και στη σελίδες περιλαμβάνονται στη συλλεκτική έκδοση!

Ο Καστανάνθρωπος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μπει στα ράφια με τα πιο αγαπημένα αστυνομικά χιλιάδων αναγνωστών. Το βιβλίο βραβεύτηκε με το Barry Award 2020, ως το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα και παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας.

Ο Καστανάνθρωπος είναι από τα best seller βιβλία. Από εκείνα που πετυχαίνουν κάτι μοναδικό: να χαρίσουν σε δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες αναγνώστες ανά τον κόσμο μια κοινή εμπειρία, η οποία είναι ταυτόχρονα διαφορετική για τον καθένα. Μέσω της κοινής μας εμπειρίας, του κοινού μας βιώματος, γινόμαστε ένα. Ο Καστανάνθρωπος το πέτυχε αυτό ως βιβλίο. Και σίγουρα θα το πετύχει και ως σειρά. Να φέρει δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες άγνωστων, μεταξύ τους, ανθρώπων κοντά.

Υ.Γ. Serial killer σκορπά τον τρόμο κι εσύ δεν μπορείς να ξεφύγεις!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *