Η Θεραπεία του Sebastian Fitzek γίνεται σειρά!

Μετά τα ευχάριστα νέα ότι ο Καστανάνθρωπος γίνεται σειρά στο Netflix, ήρθε ακόμη μια έκπληξη! Το best seller θρίλερ η Θεραπεία του Sebastian Fitzek μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από το Amazon Prime Video.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη για προβολή την επόμενη χρονιά.

Τι περιμένουμε να δούμε στη σειρά;

H δωδεκάχρονη Γιόζι πάσχει από μια ανεξήγητη ασθένεια. Στη διάρκεια μιας επίσκεψής της στον γιατρό, εξαφανίζεται από το ιατρείο χωρίς κανένα ίχνος. Δεν θα βρεθεί ποτέ. Τέσσερα χρόνια μετά, ο πατέρας της και ψυχίατρος Βίκτορ Λάρεντς έχει αποτραβηχτεί συντετριμμένος σε ένα απομονωμένο νησί της Βόρειας Θάλασσας, προσπαθώντας να διαχειριστεί τον ακατανόητο χαμό της κόρης του…

Ο Βίκτορ δέχεται στο νησί την απροσδόκητη επίσκεψη μιας όμορφης άγνωστης. Πρόκειται για μια συγγραφέα, την Άννα Σπίγκελ, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή σχιζοφρένειας. όλοι οι χαρακτήρες που δημιουργεί στα βιβλία της αποκτούν –κατά τα λεγόμενά της– σάρκα και οστά και αρχίζει να επικοινωνεί μαζί τους. Στην τελευταία ιστορία της έγραψε για ένα νεαρό κορίτσι το οποίο πάσχει από μια άγνωστη ασθένεια και εξαφανίστηκε δίχως ν’ αφήσει ίχνη.

Πού βρίσκεται η κόρη του;

Είναι δυνατόν μέσα στις ψευδαισθήσεις της Άννα να κρύβονται στοιχεία για τις τελευταίες μέρες της Γιόζι;

O Βίκτορ πείθεται να αναλάβει τη θεραπεία της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της κόρης του. Πολύ σύντομα όμως οι συνεδρίες θα πάρουν δραματική τροπή, καθώς το παρελθόν θα έρθει στο φως, με τρομακτικές συνέπειες.

Είναι δυνατόν η απάντηση να βρίσκεται στο αδιανόητο;

Η θεραπεία έχει αρχίσει…

Η Θεραπεία του Sebastian Fitzek

«Η θεραπεία είναι το έργο που με βοήθησε να επιτύχω στην πορεία μου ως συγγραφέας και επειδή είναι το πρώτο μου μυθιστόρημα θα έχει πάντα μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», ανέφερε ο Fitzek κατά την ανακοίνωση.

«Χάρη στους Philip Pratt και Nikos Karavias, το “The Therapy” βρήκε τώρα ένα κορυφαίο “σπίτι” στο Amazon Studios. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επιλογή των σεναριογράφων, ειδικά του Alexander Rümelin, ο οποίος με εμπνέει με όσα κάνει. Και είμαι πολύ χαρούμενος που η Regina Ziegler και η Barbara Thielen είναι υπεύθυνες για την παραγωγή. Έχουν ήδη κάνει εξαιρετική δουλειά με το «Passenger 23» και το «Cut off», και είμαι σίγουρος ότι για τη “Θεραπεία” θα δημιουργήσουν μια υψηλής ποιότητας σειρά, που θα ενθουσιάσει το κοινό τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Κι εμείς ανυπομονούμε!

Υ.Γ. 1. Ανακαλύψτε εδώ όλα τα αστυνομικά θρίλερ του συγγραφέα.

Υ.Γ.2. Διαβάστε 10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον Sebastian Fitzek.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *