Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;

Μήπως νιώθεις συχνά πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους άλλους; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα πηγαίνεις καλά μόνο με ορισμένους ανθρώπους και με άλλους εκπέμπετε σε διαφορετικά μήκη κύματος;

Ήρθε η ώρα για ένα μεγάλο κλισέ: Ο καθένας είναι διαφορετικός και κανείς δεν είναι τέλειος. Αν, όμως, αφιερώσεις λίγο χρόνο στο να κατανοήσεις και να διακρίνεις τους διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας, τότε θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά σε μια καλή επικοινωνία. Θα καταλάβεις γιατί μερικοί σιωπούν, γιατί άλλοι ποτέ δεν σταματούν να μιλούν, γιατί κάποιοι λένε πάντα την αλήθεια, ενώ άλλοι ποτέ.

Πρώτα από όλα, όμως, πρέπει να καταλάβεις τον εαυτό σου! Πάτησε το «Let’s start» κάτω απ” την εικόνα, απάντησε στις ερωτήσεις και δες ποιος είναι ο δικός σου τύπος!

Υ.Γ. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους βασικούς τύπους ανθρώπινης συμπεριφοράς, το βιβλίο «Ανάμεσα σε Ηλίθιους» του Thomas Erikson θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους.

3 Comments

  1. Pingback: Πώς να αντιμετωπίζετε τους ηλίθιους, δηλαδή όσους δεν είναι σαν εσάς

  2. Pingback: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους; – A New Life

  3. Pingback: Ανάμεσα σε ηλίθιους: οι 4 τύποι ανθρώπινης συμπεριφοράς | Βιβλίο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *