Το «Τελειώνει με εμάς» γίνεται ταινία!

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού είναι το Τελειώνει με εμάς. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Colleen Hoover που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο.

«Δευτερόλεπτα. Δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάζονται για να αλλάξει τελείως ένας άνθρωπος. Θύματα και θύτες σε έναν κύκλο βίας».

Αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο, στην ιστορία η πρωταγωνίστριά μας Λίλι Μπλουμ κατά την πρόσφατη μετακόμισή της στη Βοστόνη, γνωρίζει και ερωτεύεται τον νευροχειρούργο Ράιλ Κινκέιντ. Σε μια ταράτσα λένε γυμνές αλήθειες που δεν θα τολμούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή, γνωρίζοντας πως δεν θα συναντηθούν ξανά.

Έξι μήνες μετά, η Λίλι αποφασίζει να ανοίξει ένα ανθοπωλείο και βρίσκει στο πρόσωπο της Αλίσα την καλύτερη διακοσμήτρια. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει πως εκείνη είναι αδελφή του Ράιλ, και η νέα αυτή συνάντηση κάμπτει όλες τις αντιστάσεις τους.

 Η Λίλι ζει τον απόλυτο έρωτα, μα οι πληγές της δεν έχουν γιατρευτεί. Αν και η μητέρα της είναι και πάλι κοντά της, μετά τον θάνατο του πατέρα της, τα φαντάσματα του παρελθόντος την καταδιώκουν και δεν την αφήνουν να αφεθεί απόλυτα στο όνειρο που ζει. Και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν την εμφάνισή του κάνει ο Άτλας Κόριγκαν, ο πρώτος της έρωτας που τη δένει με το παρελθόν που άφησε πίσω της.

Όλα αλλάζουν και η Λίλι καλείται να πάρει την πιο σκληρή και σημαντική απόφαση της ζωής της, μια απόφαση που θα τη βοηθήσει να λυτρωθεί και να λυτρώσει.

Πάνω σε αυτήν την ιστορία είναι βασισμένη και η ταινία Τελειώνει με εμάς.

βιβλία Hoover

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μετά από μια σειρά καθυστερήσεων στα γυρίσματα, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου ενώ στην Ελλάδα η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου από τη FeelGood.

Ποιο είναι το cast;

Ας ξεκινήσουμε από τους πρωταγωνιστές! Στον ρόλο της Λίλι Μπλουμ, θα δούμε την Blake Lively από την επιτυχημένη σειρά Gossip Girl και ταινίες όπως The Age of Adaline και The Sisterhood of the Travelling Pants.

Τον νέο έρωτα της Λίλι, τον Ράιλ, θα παίξει ο Justin Baldoni, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας!

Το πρώτο έρωτα της Λίλι, τον Άτλας Κόριγκαν θα υποδυθεί ο Brandon Sklenar.

Η ηθοποιός Jenny Slate εντάσσεται στο καστ ως η αδερφή του Ράιλ, Άλισα, πρωταγωνιστώντας μαζί με τον βραβευμένο κωμικό Hasan Minhaj ως τον σύζυγό της, Μάρσαλ.

Ποια είναι η γνώμη της Colleen Hoover για την ταινία;

Όταν ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, οι θαυμαστές επεσήμαναν ότι τόσο η Blake Lively όσο και o Justin Baldoni είναι πολύ μεγαλύτεροι από τους χαρακτήρες του βιβλίου. Ωστόσο, η Hoover σε συνέντευξή της, εξήγησε ότι για την ταινία μεγάλωσε ηλικιακά τους πρωταγωνιστές της.  

«Την εποχή που έγραφα το Τελειώνει με εμάς, το είδος που αποκαλούμε new adult ήταν πολύ δημοφιλές και γράφαμε για χαρακτήρες που ήταν στο κολέγιο. Αυτό μου ανατέθηκε να κάνω. Έκανα τη Λίλι πολύ νέα. Δεν γνώριζα πως οι νευροχειρουργοί πηγαίνουν σχολείο για 50 χρόνια. Δεν υπάρχει νευροχειρουργός 20 ετών. Καθώς ξεκίνησα να κάνω αυτήν την ταινία, λέω: «Πρέπει να τους μεγαλώσουν ηλικιακά, γιατί τα θαλάσσωσα». Άρα φταίω εγώ».

Η Colleen Hoover δήλωσε εξαιρετικά ευχαριστημένη από την επιλογή των ηθοποιών.

«Έπρεπε να δω τα πλάνα που είχαν γυριστεί. Και συνήθως δεν κλαίω. Ξέρω ότι γράφω συγκινητικά βιβλία, αλλά δεν είμαι συναισθηματικός άνθρωπος. Κι εγώ έκλαψα τόσο πολύ στα γυρίσματα», ανέφερε σε συνέντευξή της η συγγραφέας και εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό που θα δούμε (5 κουτιά χαρτομάντηλα προστέθηκαν στο καλάθι!).

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και η Hoover διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της πως η ταινία που θέλουν είναι η ταινία που θα έχουν.

Ανυπομονούμε λοιπόν!

Τελειώνει με εμάς

βιβλία Hoover

Αρχίζει με εμάς (το sequel του βιβλίου)

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *