Ραντεβού στα μικρά βιβλιοπωλεία κάθε γειτονιάς!

Η μεγάλη γιορτή των μικρών βιβλιοπωλείων επιστρέφει!

Από τις 27 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου, μικρά βιβλιοπωλεία, που δίνουν χρώμα και ζωή στις γειτονιές μας, συνδέονται στο πλαίσιο της δράσης για να αναδείξουν την αξία της ανάγνωσης και να προωθήσουν την αγάπη για τα βιβλία. Γίνονται μικρά καταφύγια γνώσης και τόποι συναντήσεων με συγγραφείς και άλλους αναγνώστες.

Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουμε στη γιορτή και σας προσκαλούμε:

  • Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Κουκίδα, στην παρουσίαση του graphic novel του Pan Pan Καπετάν Μιχάλης, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αποστόλου Παύλου 64, Κόρινθος), στις 28 Μαΐου, ώρα 20:00.
  • Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Booking Hill, στην παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Γιαννίση Μακγκάφιν, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Booking Ηill, Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη), στις 29 Μαΐου, ώρα 19:30.
  • Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Χάρτινο Καράβι, στην παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Ανδρεοπούλου Εφηβεία: Η μεγάλη έκρηξη!, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πίνδου 39, Νέα Φιλαδέλφεια), την 1η Ιουνίου, ώρα 18:00.

Η θεματική: Το ΣΥΝ!

Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι μια δράση που βασίζεται στην ιδέα της σύνδεσης πολλών μικρών βιβλιοπωλείων για έναν κοινό σκοπό: την προώθηση της ανάγνωσης στις τοπικές μας κοινότητες.

Έτσι, φέτος τα μικρά βιβλιοπωλεία θα αναδείξουν μέσα από τις εκδηλώσεις τους τη δύναμη της συνεργασίας και της συμμετοχής, την αξία της συνάντησης και της συνύπαρξης. Μας καλούν να ανακαλύψουμε βιβλία που μιλούν για τη σημασία της συμβίωσης, της συμπερίληψης, της συλλογικότητας αλλά και της συναίνεσης. Να πειραματιστούμε με τη σύνθεση διαφορετικών ιδεών και λογοτεχνικών ειδών, με τη συγγραφή και πολλά ακόμη!

Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων για παιδιά!

Οι μικροί αναγνώστες και οι μικρές αναγνώστριες θα ανακαλύψουν τη δύναμη του “ΣΥΝ” μέσα από ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσική και αφηγήσεις παραμυθιών!

Βιβλιοπώλης & Βιβλιοπώλισσα για μια μέρα!

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος συγγραφείς και εικονογράφοι γίνονται “Βιβλιοπώλες & Βιβλιοπώλισσες για μια μέρα” στα μικρά βιβλιοπωλεία! Συναντούν βιβλιόφιλους και βιβλιόφιλες, προτείνουν αγαπημένα βιβλία και υπογράφουν τα δικά τους!

Πότε και πού θα γίνουν όλα αυτά;

Από τη Ζάκυνθο μέχρι την Πάτμο και από τα Χανιά μέχρι το Διδυμότειχο, τα μικρά βιβλιοπωλεία ενώνονται και γιορτάζουν την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων! Από τις 27 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στα βιβλιοπωλεία του ΧΑΡΤΗ της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων!

Την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων διοργανώνει το LITTLE BOOKSTORES. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *