Ο Isaac Palmiola, δημιουργός της σειράς Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς, για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Isaac Palmiola για πρώτη φορά θα συναντηθεί με τους μικρούς του φίλους αναγνώστες!

Από τις 28/03  μέχρι και τις 30/03, ο αγαπημένος συγγραφέας θα βρίσκεται στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Instituto Cervantes, ειδικά για να γνωρίσει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες που έχουν λατρέψει τον Σέργουφ!

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος κρύβεται πίσω από τις συναρπαστικές περιπέτειες του Σέργουφ Χολμς;

Ο Ισαάκ Παλμιόλα έχει σπουδάσει φιλολογία και έχει γράψει, μέχρι τώρα, περισσότερα από 30 βιβλία. Εκτός από τη συγγραφή best seller βιβλίων, που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 12 γλώσσες, ο Παλμιόλα έχει καταπιαστεί και με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως συγγραφέας και καθηγητής γλώσσας και λογοτεχνίας.

Πού και πότε μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Isaac Palmiola και τον αγαπημένο σας ντετέκτιβ;

  • Την Πέμπτη 28/03 στις 18:30, στον Ευριπίδη στην Κηφισιά, τα παιδιά μετατρέπονται σε μικρούς ντετέκτιβ και παίρνουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου. Σε συνεργασία με το Kids Mystery Club, καλούνται να σώσουν τους τελευταίους σπόρους καρπουζιού του πλανήτη! Ο Isaac Palmiola θα βρίσκεται εκεί για να συνομιλήσει με τα παιδιά και για να υπογράψει τα βιβλία τους.

Ευριπίδης στην Κηφισιά, Λεωφ. Κηφισίας 310

  • Την Παρασκευή 29/03 στις 19:00 οι συναντήσεις συνεχίζονται στο Public Golden Hall! Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τα παιδιά και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Public Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Είσοδος Ελεύθερη

  • Η επίσκεψη του Palmiola στην Αθήνα ολοκληρώνεται στο Ινστιτούτο Θερβάντες το Σάββατο 30/03 στις 11:00. Οι ηθοποιοί Λουίς και Νικόλας Γκόμεσμπεκ, με μια δραματοποιημένη ανάγνωση των περιπετειών του Σέργουφ, θα φέρουν στη ζωή τους αγαπημένους χαρακτήρες των βιβλίων.

Ινστιτούτο Θερβάντες, Σκουφά 31, Αθήνα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ισπανική γλώσσα.

Είσοδος Ελεύθερη

Μυστήριο, αγωνία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους! Σε συνεργασία με το Instituto Cervantes σας προσκαλούμε σε αυτές τις μοναδικές συναντήσεις με τον Isaac Palmiola.

Fun Fact: Όταν ήταν μικρός, ο Ισαάκ Παλμιόλα τσακωνόταν συχνά με τον αδελφό του. Για να τα πάνε καλύτερα μεταξύ τους, οι γονείς τους τούς αγόρασαν έναν σκύλο. Αυτό δεν δούλεψε, όμως λειτούργησε ως εξαιρετική πηγή έμπνευσης για να δημιουργηθεί ο Σέργουφ Χολμς!

Αυτά και άλλα πολλά θα σας πει ο συγγραφέας για τον Σέργουφ. Αρκεί μόνο να τον ρωτήσετε!

Σας περιμένουμε με χαρά!

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς!

Η νέα σειρά Stranger Kids


Το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο
24 ώρες χωρίς γονείς είναι μια ξεκαρδιστική περιπέτεια μιας παρέας παιδιών που καλούνται να περάσουν ένα εικοσιτετράωρο χωρίς τους γονείς τους!

Παρόλο που απαγορεύεται, θα οργανώσουν ένα πάρτι στο σπίτι με τον κολλητό τους φίλο, τον Ομάρ, μέχρι που η νύχτα θα πέσει κι ένα μυστήριο αρχίζει να διαδραματίζεται. Το σκυλάκι τους, ο Τίμπα, εξαφανίζεται και τα παιδιά θα καταστρατηγήσουν την τελευταία εντολή: να μη βγουν έξω τη νύχτα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *