Σεμινάριο: Πώς να χρησιμοποιήσω τα παιδικά βιβλία στην τάξη μου;

Η βραβευμένη συγγραφέας και εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη και η εκπαιδευτικός και πιστοποιημένη Kids Life Coach Γεωργία Σολωμού διοργανώνουν ένα σεμινάριο για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο την ανάδειξη των παιδικών βιβλίων ως εργαλεία ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας και του εθελοντισμού.

Τίτλος Σεμιναρίου:

«Εκπαιδευτικά εργαλεία για την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας και του εθελοντισμού μέσα από τα παιδικά βιβλία»

Θα παρουσιαστούν πρακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να ενδυναμώσουμε ψυχικά τα παιδιά μέσα από τη λογοτεχνία, προκειμένου να μεγαλώσουν με αυτοπεποίθηση και να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο ώστε να γίνουν πιο ευτυχισμένοι ενήλικες.

Τα εργαστήρια θα περιλαμβάνουν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με πρακτικά εργαλεία, δημιουργικές δραστηριότητες και σχέδια μαθήματος.

Info!

Πότε; Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, 10:30 Προσέλευση / 11:00  Έναρξη Σεμιναρίου / 13:00 Λήξη Σεμιναρίου

Πού; Βιβλιοπωλείο Διόπτρα Books & Life, Σόλωνος 93-95, Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3300774.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων

Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Νέα Υόρκη σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση.

Έχει τιμηθεί µε το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Νέας Υόρκης και µε τα Διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της, ενώ έχει αποσπάσει το 1ο Βραβείο Βιβλίου Public 2021 στην κατηγορία Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία για το βιβλίο της Γέτι, η δύναμη του ακόμη και δύο Χρυσά Βραβεία στα Toys Awards 2022 για το επιτραπέζιο παιχνίδι της Παραμύθια αλλιώς.

Έχει γράψει και εικονογραφήσει 15 παιδικά βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, τα κορεάτικα και τα ιταλικά, ενώ βρίσκονται σταθερά στις λίστες των παιδικών best sellers.

www.marinagioti.gr

Ακολουθήστε τη Μαρίνα στα social:

Γεωργία Σολωμού, εκπαιδευτικός και πιστοποιημένη Κids Life Coach

Η Γεωργία Σολωμού είναι εκπαιδευτικός και πιστοποιημένη Kids Life Coach από βρετανικούς και αμερικανικούς οργανισμούς στο συναφές θέμα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, απόφοιτος του Θεάτρου Ημέρας του Λάκη Κουρετζή. Έχει ολοκληρώσει σπουδές στη θετική και συμβουλευτική ψυχολογία για παιδιά και εφήβους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει το μάθημα της Αγωγής Υγείας στην Κύπρο, συντονίζει βιωματικά εργαστήρια για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά και παράγει σχετικό εκπαιδευτικό υλικό. Όραμά της είναι η ψυχική ενδυνάμωση και η προσωπική ευτυχία των παιδιών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Γεωργία και τη δουλειά της:

* Στη σελίδα της στο Facebook

* Στο κανάλι της στο Youtube

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *