Γίνε ντεντέκτιβ της Λέσχης Μυστηρίου!Ένα θεατρικό παιχνίδι!

Σου αρέσει να λύνεις μυστήρια και να εξιχνιάζεις δύσκολες υποθέσεις;

Αγαπάς τη δράση και την περιπέτεια;

Λατρεύεις τους γρίφους και τις σπαζοκεφαλιές;

Αν ναι, τότε ετοιμάσου να βοηθήσεις στην εξιχνίαση της υπόθεσης… Καρπούζι!

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Kids Mystery Club προτείνουν ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο, βασισμένο στη δημοφιλή παιδική σειρά βιβλίων Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς του Isaac Palmiola σε εικονογράφηση της Núria Aparicio, η οποία αριθμεί μέχρι στιγμής 18 βιβλία! Οι αγαπημένοι ήρωες των βιβλίων, ο Σέργουφ, ο Δόκτωρ Γάτσον, η Τζούλια και ο Ντιέγκο, «ζωντανεύουν» με τη βοήθεια των εμψυχωτών του Kids Mystery Club και… το μυστήριο τους χτυπά την πόρτα: Υπάρχουν τα γεγονότα, υπάρχουν τα στοιχεία και η ομάδα αναλαμβάνει δράση!

Το δρώμενο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε σχολεία, βιβλιοπωλεία και χώρους εκδηλώσεων, ενώ αποτελεί και μια ενδιαφέρουσα επιλογή για παιδικά πάρτι!

Και κάτι σημαντικό: Η ανάγνωση των βιβλίων της σειράς δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι μυστηρίου. Το παιχνίδι όμως είναι μια καλή ευκαιρία να τα γνωρίσετε!

ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ… ΜΥΣΤΗΡΙΟ!

Ανακαλύψτε την παιδική σειρά Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς!

Θεατρικό παιχνίδι Σέργουφ Χολμς – Υπόθεση Καρπούζι

Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ σε ένα θεατρικό παιχνίδι μυστηρίου εμπνευσμένο από τον αγαπημένο τους ήρωα Σέργουφ Χολμς. Εξετάζουν στοιχεία και λύνουν γρίφους ομαδικά, εξασκώντας γνώσεις και δεξιότητες που έχουν διδαχθεί στο σχολείο, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η σημασία του σεβασμού στο περιβάλλον.

Η υπόθεση:

Στην παγωμένη Αρκτική, όπου βρίσκεται η Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων, έχει σημάνει συναγερμός.

Κάποιος μόλυνε όλη την καρπουζοπαραγωγή του κόσμου κι έκλεψε τους τελευταίους σπόρους καρπουζιού, που φυλάσσονταν εκεί σε περίπτωση παγκόσμιας καταστροφής. Αυτά είναι τα γεγονότα!

Ο Σέργουφ, η Τζούλια και ο Ντιέγκο, μέλη της Λέσχης Μυστηρίου, έλαβαν ένα κουτί που περιέχει τους τελευταίους σπόρους καρπουζιού στον κόσμο. Όμως είναι κλειδωμένο και κανείς δεν γνωρίζει πώς ανοίγει.

Αυτά είναι τα στοιχεία! Γι’ αυτό σας χρειαζόμαστε! Γίνετε ντετέκτιβ και συνεργαστείτε με το Kids Mystery Club για να εξιχνιάσουμε την «Υπόθεση Καρπούζι»!

ΕΔΏ ΜΥΡΊΖΕΙ… ΜΥΣΤΉΡΙΟ!

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Ηλικίες: 8-10 ετών
  • Διάρκεια: 50-60 λεπτά
  • Μέγιστος αριθμός παιδιών: έως 50 ανά δραστηριότητα
  • Χώρος διεξαγωγής:  Οποιοσδήποτε εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος (σχολική αίθουσα, σχολική αυλή, βιβλιοπωλείο κ.τ.λ.)

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:
Για δραστηριότητα σε σχολεία
:

  • Για σχολεία εντός του αστικού ιστού 6€ ανά παιδί, από 30 παιδιά και άνω. Για μικρότερο αριθμό παιδιών, συνολικό κόστος 180€.

Για δραστηριότητα σε βιβλιοπωλεία/φεστιβάλ:

  • 150€ + ΦΠΑ 24% για χώρους εντός του αστικού ιστού.
    Το ποσό εξοφλείται μέσα σε τρεις εργάσιμες μετά το πέρας της δραστηριότητας με την έκδοση του αντίστοιχου τιμολογίου στα στοιχεία της εταιρείας σας.
  • Για προγραμματισμό παράστασης και πληροφορίες επικοινωνήστε στα:
    pr@dioptra.gr / 2103302828

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *