Ο Elio D’Anna στην Αθήνα για ένα διαδραστικό εργαστήριο!

Η Alternative Media φέρνει τον Elio D’Anna στην Αθήνα για ένα εργαστήριο που πραγματοποιείται για πρώτη φορά!

Στις 16 Δεκεμβρίου ο συγγραφέας της Σχολής των θεών και ιδρυτής του European School of Economics, Elio D’Anna θα πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο που αφορά την Εσωτερική Οικονομία και την Οικονομία του Μέλλοντος. Οι θέσεις δια ζώσης είναι μόνο 100 και ήδη έχουν κλείσει οι 60. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά από το χώρο σας ή να γίνετε μέρος της ανεπανάληπτης εμπειρίας που έχουμε ετοιμάσει για τους δια ζώσης συμμετέχοντες.

Στο τετράωρο σεμινάριο ο Elio D’Anna θα μας αποκαλύψει την πραγματική πηγή του πλούτου και της ευημερίας και πώς αυτή συνδέεται με την αυτοκυριαρχία και την ακεραιότητα. Ο Elio D’Anna λέει πως έχουμε τόση πρόσβαση στον πλούτο όσο το πεδίο της ευθύνης μας. Στο σεμινάριο θα ανακαλύψουμε πώς να εργαστούμε με τον εαυτό μας.

Στη συνέχεια, για όσους συμμετέχουν ζωντανά θα ακολουθήσει μια ουσιαστική και βαθιά εμπειρία δικτύωσης κλείνοντας τη χρονιά με ένα ανεκτίμητο δώρο – εμπειρία.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Polis, απευθύνεται σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες και όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την οικονομική τους ευημερία. 

Σας περιμένουμε με χαρά στο υπερστολισμένο Πολυχώρο Polis για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ή online εάν θέλετε απλά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την προσέγγισή σας για την επιτυχία και την αφθονία.

Info!

Πού; Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου στις 10:00

Πότε; Πολυχώρος Polis, Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ηράκλειο Αττικής

H Εκδήλωση Προσφέρει:

Ένα VIP δρώμενο δικτύωσης, προσαρμοσμένο για επαγγελματίες, έμπειρους επιχειρηματίες και επιχειρηματικά πνεύματα που επιθυμούν να εξελιχθούν και να συμμετάσχουν στην πρώτη γραμμή του οικονομικού μετασχηματισμού.

Ένα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο χριστουγεννιάτικο δείπνο που συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, παρέχοντας ένα ζωντανό σκηνικό για την πυροδότηση ουσιαστικών συζητήσεων και τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών.

? Κεντρικό Θέμα: “Εσωτερική Οικονομία & Οικονομία του Μέλλοντος – Μην Επιθυμείς, Να Αξίζεις”. Αυτό το αποκλειστικό 4ωρο εργαστήριο με τον Elio D’Anna θα εστιάσει στην πραγματική πηγή του πλούτου και τον κρίσιμο ρόλο της στη διαμόρφωση της οικονομίας του αύριο.

? Τη συζήτηση με το κοινό συντονίζει η Ελίνα Γιαχάλη, η οποία με την εμπειρία της θα κατευθύνει τη βραδιά με διορατικότητα και προοπτική.

Πρόκειται για μια πρόσκληση σε όσους φιλοδοξούν να ηγηθούν στη νέα οικονομική εποχή, να συναντήσουν την πηγή της ευημερίας και της αφθονίας. Θα είστε ανάμεσα στους λίγους διακεκριμένους που θα αποκτήσουν γνώση από πρώτο χέρι από τον οραματιστή Elio D’Anna.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και κλείστε τη θέση σας!

Ο Dreamer και Εσύ

«Τα πάντα είναι στο χέρι σου. Τα πάντα εξαρτώνται από εσένα. Και το καθετί έχει το νόημα που εσύ του αποδίδεις». 

Θυμήσου! Ολόκληρο το σύμπαν δεν είναι παρά μια ωχρή σκιά της εσωτερικής σου ύπαρξης. Υπάρχει ένας ήλιος εκεί έξω, επειδή ο πραγματικός ήλιος βρίσκεται μέσα σου. Υπάρχει ένα φεγγάρι στον ουρανό, επειδή το πραγματικό φεγγάρι βρίσκεται μέσα σου. Υπάρχουν πλανήτες, αστέρια και γαλαξίες, αλλά δεν είναι παρά μια συμβολική αναπαράσταση της απεραντοσύνης μέσα σου. Υπάρχουν εκεί έξω θεοί και δαίμονες, ΑΤΙΑ κι εξωγήινα όντα, φαντάσματα και τέρατα που μπορούν να σε υποδουλώσουν και να σε κατασπαράξουν, αν μόνο εσύ λησμονήσεις πως όλα αυτά δεν είναι παρά κομμάτια της ίδιας σου της φαντασίας.

Συνειδητοποίησε, λοιπόν, πως εσύ, εσύ ο ίδιος, είσαι ο Dreamer, ο ονειρευτής, ο μοναδικός δημιουργός και μοναδικός κυβερνήτης ολόκληρου του σύμπαντος και όλης της ύλης που σε περιβάλλει, η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη σκόνη των δικών σου προβολών προς τα έξω. Εσύ είσαι η αιτία που υπάρχει ο κόσμος. Χωρίς εσένα, ο κόσμος απλώς καταρρέει.

Η Σχολή των Θεών

Η «Σχολή των Θεών» δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο αυτοβελτίωσης. Δεν ανήκει σε κάποια κατηγορία αλλά μπορεί να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία μας. Είναι ένας χάρτης και ένα σχέδιο απόδρασης. Θέλει να σου δείξει το μονοπάτι που ακολούθησε ένας απλός, συνηθισμένος άνθρωπος, προκειμένου να απομακρύνει από τη σκέψη του μια υπνωτισμένη οπτική για τον κόσμο και μια ερμηνεία της ύπαρξης βασισμένη σε κατηγορίες και μεμψιμοιρία, ώστε να κατορθώσει τελικά να αποδράσει από τον φαύλο κύκλο ενός προδιαγεγραμμένου πεπρωμένου.

βιβλία αυτοβελτίωσης

Λίγα λόγια για τον Elio D` Anna

Ο Elio D’ Anna, διάσημος συγγραφέας, στοχαστής, οικονομολόγος, επιχειρηματίας, ποιητής και μουσικός, είναι ιδρυτής και πρόεδρος της European School of Economics, μιας διεθνούς σχολής επιχειρηματικότητας που έχει ως αποστολή της να προετοιμάσει, στον κόσμο της πολιτικής και της οικονομίας, μια νέα γενιά ηγετών: ανθρώπους αδιάφθορους, πραγματιστές ονειροπόλους, ικανούς να υπερβαίνουν τις φαινομενικές και απαρχαιωμένες αντιθέσεις, μεταξύ οικονομίας και ηθικής, δράσης και στοχασμού, οικονομικής ισχύος και αγάπης, εγκαθιδρύοντας μια νέα αρμονία.

Πρωτοπόρος στον κόσμο της μουσικής και οραματιστής επιχειρηματίας, έχει ιδρύσει ηγετικές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, από την εκπαίδευση ως τη φιλοξενία, από την ψυχαγωγία ως την τεχνολογία.

Ομιλητής διεθνούς επιπέδου, ο Elio D’ Anna συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Τόσο μέσω του Οργανισμού που έχει ιδρύσει όσο και μέσω άλλων φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, προωθεί και ενισχύει επιστημονικές μελέτες και τεχνολογικές έρευνες για μια «αντισυμβατική δεύτερη εκπαίδευση», την οποία ταυτίζει με αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «Ατομική Επανάσταση».

Ο Elio D’Anna υπογραμμίζει την άμεση αναγκαιότητα αναγνώρισης ενός «Δικαιώματος για Επανάσταση», που δεν θα επικυρώνεται από καταστατικά ούτε θα έχει ανάγκη στήριξης με μανιφέστα και κινήματα, σε καμία χώρα: «Συνυπογράφω το αναφαίρετο Δικαίωμα των νέων ανθρώπων να Ονειρεύονται και να βλέπουν τα Όνειρά τους να πραγματοποιούνται», λέει ο ίδιος.

Δείτε και αυτό:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *