Ο Robin Sharma για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Ο Robin Sharma έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα! Ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας ηγετικών ικανοτήτων έρχεται να μιλήσει με το ελληνικό κοινό.

Έχουμε ραντεβού! Στις 14 Ιανουαρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) ο Robin Sharma θα δώσει μια μοναδική ομιλία προς το ελληνικό κοινό για θέματα αυτοβελτίωσης, αυτογνωσίας και ηγεσίας.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την πολυαναμενόμενη εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την SELF MOTIVATION, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης συγγραφέα που έχει στόχο να μας εμπνεύσει, να μας παρακινήσει και να μας καθοδηγήσει στην προσωπική ανάπτυξη και επιτυχία.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη, με εναρκτήρια ομιλία του Απόστολου Κουμαρίνου, ιδρυτή της εταιρείας theSPEAKERS.

Info!

Πότε; Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 12:00

Πού; Γήπεδο Tae Kwon Do (Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου), Λεωφ. Ποσειδώνος 860

Εισιτήρια στο more.com. Η προπώληση έχει αρχίσει!

Meet and greet

Αν πάντα θέλατε να γνωρίσετε από κοντά τον Robin Sharma, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Με το εισιτήριο “meet & greet” θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε προσωπικά τον Robin Sharma, στο τέλος της ομιλίας, και να φωτογραφηθείτε μαζί του.

Θα διατεθούν μόνο 60 εισιτήρια “meet and greet”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Λίγα λόγια για τον Robin  Sharma

Ο ROBIN SHARMA είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα), που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.

Βρείτε εδώ τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα βιβλία του Robin Sharma!

Κυκλοφορεί και η επετειακή έκδοση του διεθνούς best seller «Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του», με σημείωμα του συγγραφέα.

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *