Μια σειρά μυστηρίου για μικρούς επίδοξους ντετέκτιβ!

17 μυστήρια, έξυπνοι και ατρόμητοι ντετέκτιβ καλούνται κάθε φορά να λύσουν κι από μια παράξενη υπόθεση. Το μυστήριο τους χτυπά την πόρτα: Υπάρχουν τα γεγονότα, υπάρχουν τα στοιχεία και η ομάδα αναλαμβάνει δράση.

«Πώς θα πείσω το παιδί μου να διαβάσει ένα εξωσχολικό βιβλίο;». Αυτή είναι μια αγωνία και απορία αρκετών γονέων που θέλουν να «φυτέψουν» στα παιδιά τους την αγάπη για το διάβασμα. Δεν υπάρχουν κανόνες και συγκεκριμένα βήματα, αρκεί ίσως να βιώσει το παιδί και να καταλάβει πόσο συναρπαστική μπορεί να γίνει η ανάγνωση ενός βιβλίου.

Και τα βιβλία μυστηρίου για παιδιά είναι μια λύση! Μυστήρια και γρίφοι, αναπάντητα ερωτήματα, σασπένς. Όλα αυτά τα στοιχεία καθηλώνουν τα παιδιά, τα κάνουν να θέλουν να είναι μέρος της ιστορίας και να μην το αφήσουν από τα χέρια τους.

Λίγα λόγια για την αστυνομική σειρά «Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς» των Isaac Palmiola και Nuria Aparicio

Η σειρά πλέον αποτελείται από 17 βιβλία, 17 διαφορετικά μυστήρια που οι μικροί, επίδοξοι ντετέκτιβ καλούνται να λύσουν μαζί με μια ομάδα που είναι πάντα έτοιμη για δράση.

Παιχνίδια με τη φωτιά

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς.

Από ποιους αποτελείται η ομάδα;

Ντιέγκο: Είναι ιδιοφυΐα στην πληροφορική και την τεχνολογία. Χρησιμοποιεί τάμπλετ, υπολογιστές και κινητά με την ίδια ευκολία που ξετυλίγει τα δώρα του. Για αυτόν, η στρίγκλα εξ αγχιστείας αδερφή του είναι χειρότερη κι από το πρωινό ξύπνημα.

Τζούλια: Δεν τη τρομάζει τίποτα. Λέει αυτό που σκέπτεται και είναι τόσο πειστική, που μπορεί να πουλήσει ψυγείο σε Εσκιμώο. Λατρεύει τα αστυνομικά βιβλία και παθιάζεται με τις επικίνδυνες υποθέσεις.

Σέργουφ: Επικοινωνεί με τα αφεντικά του και αντιλαμβάνεται τα ανθρώπινα συναισθήματα, ικανότητες που τον κάνουν έναν από τους πιο ικανούς ντετέκτιβ του κόσμου. Σκανδαλιάρης, ένας καπετάν φασαρίας, πονηρούλης και μικροκαμωμένος. Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι οι πιο ψηλές σκυλίτσες…

Δόκτωρ Γάτσον: Οι τεμπέλικες αρκούδες μοιάζουν υπερκινητικές πλάι σε αυτόν τον χοντρούλη γάτο που γεννήθηκε κουρασμένος. Δεν αφήνει το χουζούρι του, εκτός κι αν του προσφέρουν φαγητό πολύ προσεγμένο. Τα μεγάλα πάθη του είναι το φαΐ και ο ύπνος, αλλά, αν και δεν του φαίνεται, καμία φορά δείχνει μεγάλο αστυνομικό δαιμόνιο. Μπορεί να μιλάει με τον Σέργουφ και τα αφεντικά του.

Και μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, αλλά όταν λειτουργούν σαν ομάδα, πάντα πετυχαίνουν και φτάνουν στη λύση του μυστηρίου.

Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά των 7 ετών και άνω. Το κάθε ένα διαβάζεται κι αυτόνομα και όλα είναι γεμάτα δράση. Μια έξυπνη σειρά, «ζωντανή», γεμάτη χιούμορ, με ωραίους χαρακτήρες!

Τα βιβλία έχουν μια γρήγορη και διασκεδαστική ίντριγκα και τα παιδιά τα αγαπούν από την πρώτη στιγμή. Και καθώς γυρίζουν τις σελίδες, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο μαζί με τους ήρωες, συγκεντρώνοντας στοιχεία και συνδέοντας τα γεγονότα… Πριν καλά-καλά το καταλάβουν γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Μπαίνουν σε έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα και φαντασία, μεγαλώνοντας μαζί με τους χαρακτήρες.

Αν ψάχνετε βιβλία σαν τον ντετέκτιβ Κλουζ, τότε αυτή η σειρά είναι για εσάς. Αστεία, περιπετειώδης, έξυπνη….η ομάδα του Σέργουφ είναι η καλύτερη παρέα για τα παιδιά!

Ανακαλύψτε όλα τα βιβλία της σειράς Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *