Η Έλενα Ακρίτα διαβάζει τα Τάπερ της Αλίκης!

Τα τάπερ της Αλίκης διαβάστηκαν και αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες ενώ το 2020 βραβεύτηκαν ως το καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα στα βραβεία Public. Πλέον, είναι διαθέσιμο και σε audiobook!

Τα τάπερ της Αλίκης της Έλενας Ακρίτα αποτελούν ένα βιβλίο τροφή για σκέψη. Στα τάπερ της Αλίκης, η Έλενα μας μεταφέρει στην Αθήνα, από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 μέχρι το 2000. Γράφει για την εποχή της Μεταπολίτευσης μέσα από τις ζωές τριών γυναικών, που είναι καθημερινές, χωρίς επιτήδευση, αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο μοναδικές.

Η Κοραλία, είκοσι χρόνια καθαρίστρια στη ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ. Η κόρη της Ελένη, πωλήτρια στο ΜΙΝΙΟΝ, που κάνει κι επιδείξεις τάπερ σε σπίτια κυριών. Και το «εξώγαμο» κοριτσάκι της, η Αλικούλα, που πήρε το όνομα της νονάς της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η μικρή μέσα στα πολύχρωμα τάπερ της μαμάς κρύβει παιχνίδια, πασχαλίτσες για τα μαλλιά, στρασάκια, Μπάρμπι, επιθυμίες, ελπίδες κι όνειρα.

Όταν η Αλίκη μεγαλώνει, κλείνει ερμητικά μέσα στα τάπερ όλα όσα αισθάνεται. Αγάπη, οργή, πόνο, έρωτα, γέλιο και κλάμα. Μέχρι που η ζωή της θα απαιτήσει να ανοίξει τα αεροστεγή καπάκια και ν’ αφήσει τα συναισθήματά της ελεύθερα.

Βραβεία Βιβλίου Public

Η Έλενα Ακρίτα γράφει για όσα κάνουν την ψυχή μας να σφίγγεται και, ταυτόχρονα, να αγαλλιάζει. Κάθε ηρωίδα του βιβλίου γίνεται μια μικρή τοιχογραφία της κοινωνίας μας και οι πράξεις τους μας δίνουν έμπνευση για να βρούμε τον δρόμο που περνάει από μέσα μας.

Αυθεντικό και ειλικρινές, ευρηματικό και επίκαιρο!

Τα τάπερ της Αλίκης είναι πλέον, διαθέσιμα και σε audiobook από την Bookvoice σε αφήγηση της Έλενας Ακρίτα.

Ακούστε ένα μικρό δείγμα!

Πώς ακούω ένα audiobook από την Bookvoice;

Για να ακούσετε τα αγαπημένα σας audiobooks το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή του bookvoice είτε από το App Store εδώ (για iOS χρήστες) είτε από το Google Play εδώ (για android χρήστες).

Ανοίγοντας την εφαρμογή θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή (αν μπαίνετε 1η φορά στην εφαρμογή) είτε σύνδεση αν έχετε ήδη λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ίδιο email με αυτό που χρησιμοποιήσατε αγοράζοντας τα audiobook σας από την ιστοσελίδα του bookvoice.gr. 

Αν έχετε ήδη λογαριασμό στην εφαρμογή του Bookvoice και θέλετε να αγοράσετε ένα νέο audiobook, θα πρέπει κατά την ολοκλήρωση της αγοράς ενός audiobook να χρησιμοποιείτε πάντα το email με το οποίο έχετε εγγραφεί και στην εφαρμογή.

*Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ακούσετε και να δείτε όλα τα διαθέσιμα audiobooks. Η αγορά τους πραγματοποιείται μέσα από το bookvoice.gr.

Σε audiobook κυκλοφορούν επίσης:

Ο Αιμίλιος Χειλάκης διαβάζει τον Καπετάν Μιχάλη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης διαβάζει τον Μοναχό που πούλησε τη Ferrari του

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *