Ραντεβού στην έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι!

Μετά από δύο χρόνια απουσίας η 34η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι είναι γεγονός και όπως κάθε φορά θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της εαρινής περιόδου.

Η Έκθεση ανοίγει τις πύλες της στις 3 Ιουνίου και σε αυτή συμμετέχουν δεκάδες εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα με αφορμή το βιβλίο, για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Εμείς σας περιμένουμε για μια όμορφη βιβλιο-βόλτα στο Πασαλιμάνι, να γνωριστούμε από κοντά, να ξεφυλλίσουμε βιβλία, να χαθούμε μέσα σε ιστορίες και συζητήσεις και φυσικά να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας συγγραφείς.

Άλλωστε έχει έρθει και η ώρα να ετοιμάσουμε τη λίστα των διακοπών μας!

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 44!

Ωράριο

  • Από τις 3 Ιουνίου έως τις 19 Ιουνίου
  • Ώρες: 19:00-23:00

Εδώ θα βρείτε και την εκδήλωση στο Facebook.

Αν μετακινείστε με τα ΜΜΜ, η πρόσβαση είναι εύκολη: Από τον ΗΣΑΠ στον Πειραιά, μπορείτε να παρέτε το τρόλεϊ 20 (Δραπετσώνα – Καστέλλα – Ν. Φάληρο).

Αγαπημένοι συγγραφείς θα βρίσκονται στο Περίπτερο 44 των Εκδόσεων Διόπτρα από τις 20:00 έως τις 22:00 και θα υπογράφουν αντίτυπα των βιβλίων τους.

  • Σάββατο 4/6 – Πασχαλία Τραυλού
  • Κυριακή 5/6 – Βαγγέλης Γιαννίσης
  • Παρασκευή 17/6 –  Άννα Γαλανού
  • Σάββατο 18/6 – Μαρίνα Γιώτη
έκθεση βιβλίου Πασαλιμάνι

Σας περιμένουμε με χαρά!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *