Μια στάλα μαγεία στον κόσμο των παιδιών

Μαγεία, μάγισσες και ξόρκια. Περιπέτεια, ατμόσφαιρα και ένας μαγικός κόσμος.

Όταν εμείς ήμασταν σε μικρότερη ηλικία γοητευόμασταν από ιστορίες που είχαν και λίγη μαγεία. Ιστορίες που είχαν κάποιον γρίφο ή κάποιο μυστήριο που έπρεπε να ξεδιαλύνουμε. Η αδρεναλίνη χτυπούσε κόκκινο και με ένα μαγικό ραβδί θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Πιστεύαμε σε κρυφές δυνάμεις και κάναμε ταξίδια με τη φαντασία μας. Τα πιο όμορφα ταξίδια ακόμη και σε μέρη που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Άλλωστε ποιος δεν έχει διαβάσει τον Χάρι Πότερ; Οι περισσότερο το κάναμε σε μικρή ηλικία.

Η τριλογία Μια στάλα μαγεία προσφέρει ακριβώς αυτήν την ατμόσφαιρα στα παιδιά. Πρόκειται για παιδικά βιβλία (Ηλικίες 9+), τα οποία συνδυάζουν την περιπέτεια με το μυστήριο με τον καλύτερο τρόπο.

Παρουσιάζουν διαφορετικούς χαρακτήρες, τους οποίους βλέπουμε να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται. Ήρωες με τους οποίους τα παιδιά γίνονται φίλοι και προσωπικότητες με τις οποίες βρίσκουν κοινά σημεία με τη δική τους.

Πρόκειται για παιδικά μυθιστορήματα με πλοκή, ρυθμό και ανατροπές. Και τρεις αδερφές που θα υπερβούν τον εαυτό τους και την μοίρα, θα αγωνιστούν για την ελευθερία και την επιβίωση έχοντας πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μέσα στην καρδιά τους η μια για την άλλη.

Μια στάλα μαγεία

Στο νησί του Κροουστόουν με τους Ομιχλώδεις Βάλτους, οι αδερφές Γουίντερσινς θα προσπαθήσουν να σπάσουν μια αρχέγονη κατάρα.

Κάθε κορίτσι έχει κληρονομήσει ένα μαγικό κειμήλιo· μια ταξιδιωτική τσάντα για να ταξιδεύουν στον χρόνο, τέσσερις ξύλινες κούκλες για να γίνονται αόρατες κι έναν καθρέφτη με γοργόνες για να μιλούν μέσα από αυτόν…

Θα διεκδικήσουν μια ζωή με ευκαιρίες πασπαλισμένες με τη μαγεία της περιπέτειας, αλλά πρώτα θα πρέπει να ανακαλύψουν το μυστήριο της μάγισσας Σόρσα…

H πυξίδα της μάγισσας

Τρεις αδελφές κρύβουν ένα μαγικό μυστικό…

Ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο και ένα παράτολμο ταξίδι θα τις οδηγήσει σε εκείνο τον τόπο που υπάρχει μόνο στα παραμύθια…

Κι όταν εμφανιστεί στον δρόμο τους ένας απρόσμενος εχθρός, οι τρεις αδελφές θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ένα κουβάρι ξόρκια

Η αγαπημένη παιιδική σειρά Μια στάλα μαγεία συνεχίζεται! Ένας μαγεμένος πίνακας βρίσκεται κλειδωμένος σε ένα μυστικό δωμάτιο.

Ένα επικίνδυνο ξόρκι πλανάται πάνω από το Πέντλγουικ.

Οι αδελφές Γουίντερσινς ξεκινούν έναν απελπισμένο αγώνα ενάντια στον χρόνο για να διαλύσουν αυτό το ξόρκι.
Έχουν όμως το δικό τους μυστικό, τις μαγεμένες κούκλες που τις κάνουν αόρατες…

Με σκληρόδετα εξώδυλλα. Για ηλικίες άνω των 9 ετών. Ανακαλύψτε την τριλογία!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *