Χρονοδιάγραμμα της προσφοράς για τους πυρόπληκτους

Με αυτήν την ανάρτησή μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία της προσφοράς όλων μας για τους πυρόπληκτους. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας, και την απίστευτη ανταπόκρισή σας, καταστρώσαμε ένα αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, για να ολοκληρώσουμε τη δωρεά με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν προχωρήσουμε διαβάσαμε όλα όσα μας γράψατε σε σχόλια, αλλά και τα εκατοντάδες μηνύματα που μας στείλατε.

Το βράδυ που αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την ενέργεια, υπολογίζαμε ότι ίσως καταφέρναμε να προσφέρουμε 5.000€, με τη βοήθειά σας.

Όπως αποδείχθηκε, το τελικό ποσό ήταν σχεδόν δεκαπλάσιο. Αυτό μας γέμισε με χαρά και ευγνωμοσύνη, αλλά και με ευθύνη για το πώς θα διαθέταμε τα 50.000€ με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ίδιος ο εκδότης μας, αφιέρωσε πολύ χρόνο για να κάνει μια σειρά επαφών, να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και να εξετάσει πολύ αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Κύριο μέλημά μας για αυτές τις επαφές, ήταν να βεβαιωθούμε ότι τα χρήματα που θα δώσουμε, θα υλοποιηθούν σε κάτι απολύτως χρήσιμο για τους ανθρώπους στις περιοχές όπου έγιναν οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι καταστροφές που έγιναν σε συμπολίτες μας σε ατομικό επίπεδο, θα αποζημιωθούν από το κράτος.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στην τελική ευθεία, για να είστε κι εσείς σίγουροι ότι πραγματικά έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας για να φροντίσουμε το ποσό να πιάσει τόπο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πλήρη εικόνα, και με τα έως τώρα δεδομένα, ένα μέρος της δωρεάν θα πάει στον Ερυθρό Σταυρό.

Επίσης, έχουμε εντοπίσει και μια σημαντική ανάγκη που υπάρχει σε νοσοκομείο της Βόρειας Εύβοιας, την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσουμε να καλύψουμε. Έχει μεγαλύτερο φόρτο για εμάς αυτή η επιλογή, αλλά θα προχωρήσουμε γιατί θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Θα σας πούμε ακριβώς τις λεπτομέρειες μόλις καταλήξουμε στα διαδικαστικά.

Ό,τι απορίες έχετε ή διευκρινήσεις που χρειάζεστε, γράψτε μας σε σχόλια και θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε αναλυτικά.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *