Το ταξίδι συνεχίζεται ψάχνοντας για τη Χαμένη Κόρη

Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια και συνεχίζεται…

Ήταν το 2015 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο από τις Κόρες των Αστεριών. 664 σελίδες στον αριθμό και ακολούθησαν πολλές περισσότερες. Από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο βιβλίο με το οποίο μας συστήθηκε η Lucinda Riley, νιώθαμε πως κρατάμε ένα πολύ όμορφο κα διαφορετικό μυθιστόρημα στα χέρια μας. Και επιβεβαιωθήκαμε! 6 χρόνια μετά, η σειρά Κόρες των Αστεριών αποτελούν κόσμημα για τη βιβλιοθήκη μας (ναι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται) και μαζί τους έχουμε ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της Γης.

Πλέκοντας αριστοτεχνικά τον μύθο με την Ιστορία, και χάρη στη σχολαστική έρευνά της, η Lucinda Riley μάς γνωρίζει χώρες μακρινές, τοπία μαγευτικά, πολιτισμούς ξεχωριστούς, ιστορίες ζωής συναρπαστικές, που όμως όσο κι αν συνταράζουν και κλονίζουν, βασιλεύει πάντοτε μέσα τους η ελπίδα. Διαβάσαμε για τη Μαία, την Άλι, τη Σταρ, την ΚεΚε, τη Τίγκι και την Ηλέκτρα. Γίναμε μέρος των πιο γοητευτικών και συγκινητικών ιστοριών τους και… το ταξίδι συνεχίζεται!

Στις 26 Μαΐου κυκλοφορεί Η Χαμένη Κόρη, το 7ο βιβλίο της σειράς!

Χαμένη Κόρη

Θα ψάξουν σε όλο τον κόσμο για να τη βρουν…

Μετά την αποκάλυψη του Γκίοργκ Χόφμαν ότι μπορεί να έχει εντοπίσει τη χαμένη αδελφή, η Μαία και η Άλι ανακαλύπτουν ότι το μόνο στοιχείο που έχουν είναι μια διεύθυνση ενός αμπελώνα στη Νέα Ζηλανδία, καθώς και ένα σχέδιο ενός ασυνήθιστου σμαραγδένιου δαχτυλιδιού σε σχήμα αστεριού. Επειδή η ΚεΚε, που ζει στην Αυστραλία, είναι πιο κοντά σε αυτόν τον αμπελώνα, τη στέλνουν να τον ερευνήσει με τη σύντροφό της, την Κρισί. Έτσι ξεκινά ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο για να βρουν τη Χαμένη Κόρη.

Είναι ένας αγώνας που τις ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, καθώς η Μέρι ΜακΝτούγκαλ, η γυναίκα που έχει το σμαραγδένιο δαχτυλίδι και μπορεί να επιβεβαιώσει εάν η κόρη της, η Μέρι-Κέιτ, είναι η Χαμένη Κόρη, έχει ξεκινήσει τον γύρο του κόσμου μετά τον θάνατο του συζύγου της και, όπως φαίνεται, δεν θέλει να βρεθεί…

Η Χαμένη Κόρη, η έβδομη συναρπαστική ιστορία της σειράς Οι Κόρες των Αστεριών, φέρνει στην επιφάνεια μια ιστορία αγάπης, δύναμης και θυσίας, που ξεκίνησε πριν από εκατό χρόνια για να κλείσει τον κύκλο της με ένα επικό φινάλε… Ανακαλύψτε τον εαυτό σας στην καρδιά της ιστορίας!

Με αυτό το βιβλίο ολοκληρώνεται η σειρά;

Κι εδώ έρχονται τα ευχάριστα. Η Lucinda Riley μας επιφύλασσε μια έκπληξη, καθώς όπως ανακοίνωσε γράφει και ένα 8ο βιβλίο με το οποίο τελικά θα κλείσει το κεφάλαιο «Κόρες των Αστεριών», θα βάλει μια τελεία σε αυτή τη σειρά που μας έχει καθηλώσει.

Κι ενώ, λοιπόν, το 7ο βιβλίο βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τα χέρια μας, το 8ο είναι ήδη στα σκαριά. Όπως ανακοίνωσε η συγγραφέας, το 8ο βιβλίο θα είναι αφιερωμένο στη ζωή του πατέρα των κοριτσιών, Πα Σαλτ, και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Μπορεί να μην πάρουμε όλες τις απαντήσεις που θέλουμε στο 7ο βιβλίο, αλλά θα μας λυθούν αρκετές απορίες στη «Χαμένη Κόρη» και είμαστε βέβαιοι πως θα απολαύσετε την ιστορία της Μερόπης.

Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση της Lucinda Riley:

Υ.Γ. 1: Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σειρά, διαβάστε αυτό το άρθρο.

Υ.Γ. 2: Εδώ θα βρείτε όλα τα βιβλία της σειράς Κόρες των Αστεριών.

4 Comments

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *