Μια συνάντηση με τον Γιάννη Ξανθούλη!

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα υποδέχονται τον συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη. Ο βραβευμένος από τα Public Book Awards συγγραφέας παρουσιάζει online το βιβλίο του «Ζωή μέχρι χθες»!

Τις συναντήσεις με τους συγγραφείς, έστω και διαδικτυακά δεδομένων των συνθηκών, τις απολαμβάνουμε. Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 19:00 δίνουμε ραντεβού με τον Γιάννη Ξανθούλη μέσω της πλατφόρμας των Public ( #PublicEventsGoSocial) στο Facebook. Με αφορμή το τελευταίο του best seller «Ζωή μέχρι χθες» θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε διαδικτυακά έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε διαδικτυακά και ζωντανά με τον συγγραφέα που μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο όμορφες και δυνατές ιστορίες.

Μαζί του ο δημοσιογράφος Γιάννης Πανταζόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Άλλωστε οι συζητήσεις με τον Γιάννη Ξανθούλη είναι πάντοτε συναρπαστικές, αν έχεις παρευρεθεί σε μια από αυτές το γνωρίζεις με βεβαιότητα. Αν όχι, αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσεις και μια «διαφορετική» και πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή του. Να γνωρίσεις και τον άνθρωπο, εκτός από τον συγγραφέα.

Το τελευταίο του βιβλίο, Ζωή μέχρι χθες, είναι μια αναμέτρηση με τη μνήμη, με φόντο την Αθήνα. Μια Αθήνα που κάποτε υπήρξε τη δεκαετία του ’60 και μια Αθήνα που υπάρχει εντελώς διαφορετική σήμερα. Οι ήρωες συγκρούονται με όσα θέλουν να ξεχάσουν και καθώς διαβάζεις, αισθάνεσαι όλο και περισσότερο την ανάγκη να σκάψεις βαθιά μέσα σου.

Τι φτιάχνει τελικά αυτό που είμαστε; Οι πράξεις μας από εδώ και πέρα; Πόσο επηρεάζουν τις αποφάσεις μας όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν;

Σας περιμένουμε!

Υ.Γ. Εδώ θα βρείτε όλα τα βιβλία του Γιάννη Ξανθούλη από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *