Γνωρίστε τον Elio D’Anna! O Dreamer, από τη Σχολή των Θεών, απαντά στις δικές σας ερωτήσεις!

Πώς θα βρω ποιο είναι το νόημα στη ζωή μου και ποιος είμαι πραγματικά; Όταν όλα αλλάζουν και ο κόσμος μοιάζει ολοένα και πιο επικίνδυνος, πώς μπορώ να αποκτήσω ανθεκτικότητα και να είμαι ψυχικά υγιής; Ο Elio D’Anna online απαντά στις ερωτήσεις των Ελλήνων αναγνωστών!

Ήρθε η ώρα για μια συζήτηση με τον Dreamer! Οι εκδόσεις Διόπτρα και η Εναλλακτική Δράση σε περιμένουν σε μια διαδραστική ζωντανή συζήτηση με τον συγγραφέα του βιβλίου «Η Σχολή των Θεών».

Κρατήστε εδώ τη θέση σας και σημειώστε τις ερωτήσεις που θα θέλατε να θέσετε στον συγγραφέα.  Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Η συζήτηση θα γίνει με ταυτόχρονη διερμηνεία (προαιρετικά για όσους το επιλέξουν) από τα αγγλικά στα ελληνικά.

Η «Σχολή των Θεών» δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο αυτοβελτίωσης. Δεν ανήκει σε κάποια κατηγορία αλλά μπορεί να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία μας. Είναι ένας χάρτης και ένα σχέδιο απόδρασης. Θέλει να σου δείξει το μονοπάτι που ακολούθησε ένας απλός, συνηθισμένος άνθρωπος, προκειμένου να απομακρύνει από τη σκέψη του μια υπνωτισμένη οπτική για τον κόσμο και μια ερμηνεία της ύπαρξης βασισμένη σε κατηγορίες και μεμψιμοιρία, ώστε να κατορθώσει τελικά να αποδράσει από τον φαύλο κύκλο ενός προδιαγεγραμμένου πεπρωμένου.

Elio D' Anna online

 

Σε αυτή την συζήτηση:

O Elio D` Anna σε μια άκρως αποκαλυπτική εξήγηση της φιλοσοφίας του θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Ποιος είναι ο Dreamer; Πώς όλοι μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του σε πνευματικό επίπεδο και να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας; Υποβάλλετε την ερώτησή σας στη φόρμα κράτησης θέσης.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους όσους έχουν διαβάσει ήδη το βιβλίο και θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις στον συγγραφέα Σε όλους όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμα το βιβλίο και θα ήθελαν να αδράξουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον συγγραφέα ενός από τα πιο δυνατά και μεταμορφωτικά βιβλία όλων των εποχών. Αλλά… δεν είναι απλά μια συζήτηση. Είναι για όσους εκείνους πραγματικά θέλουν να δουν μέσα τους και να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε σελίδα στην ζωή σας; Τότε είναι για εσάς.

Σημειώστε!

Πότε: Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, Ώρα: 19:00-21:30 στο Zoom!

Κράτηση Θέσης

Ποιος είναι ο Dreamer

Ο Dreamer είναι εδώ, αυτήν ακριβώς τη στιγμή, μπροστά σου, κι όμως εσύ δεν μπορείς να Τον δεις.

O Dreamer ενσαρκώνει κάτι ανατρεπτικό, απρόσμενο, άπιαστο∙ κάτι που παραβιάζει τη συνηθισμένη ροή των πραγμάτων την οποία έχουμε μάθει να θεωρούμε κανονική – ελεύθερος από κάθε είδους ρόλους, ελεύθερος από κάθε εξωτερική περιγραφή του κόσμου, κάθε επιρροή, κάθε εξαναγκασμό, τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό∙ εμφανίζεται και εξαφανίζεται κατά τη Βούλησή Του, καθώς υποδύεται στον κόσμο των συμβάντων τον ρόλο που απαιτείται κάθε φορά, αλλά χωρίς ποτέ να ταυτίζεται με αυτόν. Οποιαδήποτε απόπειρα ορθολογικής ερμηνείας της συμπεριφοράς Του ή κατανόησης της ψυχολογίας Του με σκοπό να Τον συμπεριλάβετε σε κάποιο από τα φιλοσοφικά ρεύματα του παρελθόντος ή να Τον παρουσιάσετε ως έναν εκλεκτικό σαμανιστή, είναι ανώφελα και μάταια.

Γι’ αυτό ακριβώς είναι πια καιρός να αφήσετε πίσω σας όλες τις διδασκαλίες, τις ιδεολογίες, τα δόγματα, τα βιβλία και τις ιδέες, τόσο τα δικά σας όσο και των άλλων∙ όλα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί ως τώρα. Είναι πια καιρός να καταδυθείτε στα βάθη της ύπαρξής σας για να αναζητήσετε εκεί τη δική σας μοναδικότητα, τη δική σας δύναμη.

Λίγα λόγια για τον Elio D` Anna

Elio D' Anna online

Ο Elio D’ Anna, διάσημος συγγραφέας, στοχαστής, οικονομολόγος, επιχειρηματίας, ποιητής και μουσικός, είναι ιδρυτής και πρόεδρος της European School of Economics, μιας διεθνούς σχολής επιχειρηματικότητας που έχει ως αποστολή της να προετοιμάσει, στον κόσμο της πολιτικής και της οικονομίας, μια νέα γενιά ηγετών: ανθρώπους αδιάφθορους, πραγματιστές ονειροπόλους, ικανούς να υπερβαίνουν τις φαινομενικές και απαρχαιωμένες αντιθέσεις, μεταξύ οικονομίας και ηθικής, δράσης και στοχασμού, οικονομικής ισχύος και αγάπης, εγκαθιδρύοντας μια νέα αρμονία.

Πρωτοπόρος στον κόσμο της μουσικής και οραματιστής επιχειρηματίας, έχει ιδρύσει ηγετικές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, από την εκπαίδευση ως τη φιλοξενία, από την ψυχαγωγία ως την τεχνολογία.

Ομιλητής διεθνούς επιπέδου, ο Elio D’ Anna συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Τόσο μέσω του Οργανισμού που έχει ιδρύσει όσο και μέσω άλλων φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, προωθεί και ενισχύει επιστημονικές μελέτες και τεχνολογικές έρευνες για μια «αντισυμβατική δεύτερη εκπαίδευση», την οποία ταυτίζει με αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «Ατομική Επανάσταση».

Ο Elio D’Anna υπογραμμίζει την άμεση αναγκαιότητα αναγνώρισης ενός «Δικαιώματος για Επανάσταση», που δεν θα επικυρώνεται από καταστατικά ούτε θα έχει ανάγκη στήριξης με μανιφέστα και κινήματα, σε καμία χώρα: «Συνυπογράφω το αναφαίρετο Δικαίωμα των νέων ανθρώπων να Ονειρεύονται και να βλέπουν τα Όνειρά τους να πραγματοποιούνται», λέει ο ίδιος.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *