Bookfriends.gr: Όλες οι βιβλιοκριτικές των αναγνωστών σε ένα site!

Όπως συμβαίνει με τις ταινίες, έτσι και με τα βιβλία, οι κριτικές είναι εξαιρετικά σημαντικές. Έχεις αναρωτηθεί πώς φτάνεις στην επιλογή ενός βιβλίου;

Ίσως σου το πρότεινε ένας φίλος, ίσως το είδες να παίζει σε μια διαφήμιση και σίγουρα διάβασες τις κριτικές. Νιώθεις την ανάγκη να διαβάσεις ποια είναι η γνώμη των άλλων για ένα βιβλίο, ένα βιβλίο που θέλεις να διαβάσεις ή ένα βιβλίο που έχεις ήδη διαβάσει. Η ανάγνωση άλλωστε απαιτεί χρόνο και χρήματα και θέλεις πριν κάνεις την επιλογή, να το έχεις εξετάσει από όλες τις πλευρές!

Η κοινότητα του βιβλίου, λοιπόν, ενώνεται κάτω από μια μεγάλη πλατφόρμα, η οποία φιλοξένει όλες τις βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα. Εσύ, δεν έχεις μπει ακόμη στο bookfriends.gr;

300.000 καταχωρημένα βιβλία, 105.000 συγγραφείς, 6.000 εκδότες και 75 κατηγορίες βιβλίων. Όλα αυτά τα βρίσκεις στο bookfriends.gr. Η συγκεκριμένη online πλατφόρμα είναι και η μεγαλύτερη με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα. Είναι ένας χώρο για όλους όσους αγαπούν τα βιβλία. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να αφήσει τη δική του κριτική για ένα βιβλίο που αγάπησε, για ένα βιβλίο που δεν τον ενθουσίασε ενώ παράλληλα, μπορεί να αναζητήσει τις κριτικές άλλων αναγνωστών, να ανακαλύψει νέους τίτλους και μέσα στα χιλιάδες αξιόλογα βιβλία που κυκλοφορούν, να επιλέξει το κατάλληλο για εκείνον.

Ο κάθε ένας έχει τη δική του γνώμη για ένα βιβλίο ενώ μπορεί να προτείνει κάποιο που τον ενθουσίασε ή τον προβλημάτισε. Μια μεγάλη ομάδα με ένα κοινό: την αγάπη για τα βιβλία. Παράλληλα, από το bookfriends.gr δεν μπορούν να λείπουν οι άνθρωποι που υπηρετούν το βιβλίο από κάθε σκοπιά, δηλαδή οι εκδότες οι μεταφραστές και οι συγγραφείς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ για να επικοινωνούν με τους αναγνώστες τους και να διαμορφώνουν τη βιβλιοθήκη των έργων του.

βιβλιοκριτικές αναγνωστών

Το bookfriends.gr, φιλοδοξεί να γίνει η κορυφαία πλατφόρμα σε πλούτο πληροφορίας, ένας πρακτικός και εύχρηστος προορισμός για κάθε αναγνώστη. Σε αυτό, ο επισκέπτης μπορεί:

  • Να αναζητήσει οποιοδήποτε βιβλίο, νέο ή παλαιότερο, και να βρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αυτό
  • Να βαθμολογήσει και να γράψει τη σύντομη ή εκτενή κριτική του για τα βιβλία που διάβασε
  • Να αλληλεπιδράσει με τα σχόλια και τις κριτικές άλλων αναγνωστών
  • Να σχηματίσει το προσωπικό του προφίλ, όπου θα συγκεντρώνει όλες τις κριτικές του
  • Να δημιουργήσει τη δική του ψηφιακή βιβλιοθήκη με τους τίτλους που διάβασε ή σκοπεύει να διαβάσει
  • Να ακολουθήσει συγκεκριμένα βιβλία, εκδότες, συγγραφείς, που τον ενδιαφέρουν, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για κάθε νέα κριτική που αναρτάται
  • Να μοιραστεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter) ή μέσω email κάποιο βιβλίο που απόλαυσε ή κάποια κριτική που ο ίδιος έγραψε.

Κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν και γίνε μέλος της βιβλιοφιλικής κοινότητας!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *