Δωρεάν σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης & αυτοβελτίωσης με την Εύη Ξυραφά | Κλείσε τη θέση σου!

Ποια είναι τα εργαλεία που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη; Σε περιμένουμε σε μια διαδραστική συζήτηση-σεμινάριο με την Εύη Ξυραφά στις 13 Οκτωβρίου!

Εδώ μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας για μια συζήτηση ουσιαστική! Για τις βασικές δεξιότητες ζωής που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Δεξιότητες απαραίτητες σε όλους και που οι περισσότεροι, όμως, δεν είχαμε την ευκαιρία να διδαχθούμε στην πορεία της ζωής μας.

Οι εκδόσεις Διόπτρα, η Εναλλακτική Δράση και το Believe in You σας προσκαλούν σε μια διαδραστική συζήτηση-σεμινάριο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Εύης Ξυραφά με τίτλο “Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής”.

σεμινάριο Ξυραφά

Η συγγραφέας Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια και ο Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής, θα συζητήσουν live τα εργαλεία που μπορούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή μας.

Σε αυτή την πρωτότυπη παρουσίαση βιβλίου-σεμινάριο ο κόσμος θα παίξει ενεργό ρόλο, καθώς οι εισηγητές θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις που θα έχουν δεχθεί, τόσο πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, όσο και κατά τη διάρκειά του. Τα τελευταία 30 λεπτά θα είναι Q&A σε σχέση με τα θέματα που θα συζητηθούν στο σεμινάριο.

Θέματα που θα καλυφθούν στο σεμινάριο:

• Τί είναι οι δεξιότητες ζωής και γιατί είναι σημαντικές;
• Από το θέλω στο μπορώ: Ποιά είναι τα βήματα για να πετύχουμε τους στόχους μας;
• Πώς οι περιοριστικές πεποιθήσεις μας εμποδίζουν στην εκπλήρωση των στόχων μας;
• Γιατί είναι δύσκολη η αυτογνωσία και πώς μπορούμε να την αποκτήσουμε;
• Ποιά είναι η σημασία της θετικής σκέψης για τη ζωή;
• Γιατί είναι δύσκολο να σκεπτόμαστε θετικά;
• Πώς μπορούμε να επικοινωνούμε αποτελεσματικά;
• Σχέση άγχους και διεκδικητικότητας
• Πώς ο φόβος του “Τί θα πει ο κόσμος;” καλλιεργεί την έλλειψη διεκδικητικότητας (παθητικότητα) και την επιθετικότητα στην ελληνική κοινωνία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα να θέτετε τα ερωτήματά σας σε σχέση με τα θέματα του σεμιναρίου, στη σελίδα του Believe in You στο Facebook, στα σχόλια κάτω από το σχετικό ποστ.

σεμινάριο Ξυραφά

Τι θα αποκομίσετε;

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο που θα συζητηθεί. Η Εύη Ξυραφά και ο Κώστας Σημάτος, σε μια διαδραστική συζήτηση τόσο μεταξύ τους, όσο και με το κοινό, θα εξηγήσουν πώς το θέλω μετατρέπεται σε μπορώ, ανεξάρτητα από τον στόχο του καθενός.

Είτε θέλετε να χτίσετε αυτοπεποίθηση, είτε να μειώσετε το άγχος σας, να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας ή να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους… αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε. Ή έστω, την έμπνευση και το κίνητρο να τα αποκτήσετε.

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, εκπαιδευτικού υπόβαθρου και επαγγέλματος.

Οι 10 βασικές δεξιότητες είναι το κλειδί της επιτυχίας και της ευτυχίας στη ζωή και αφορά όλους μας. Στο σεμινάριο θα εξηγηθούν πολύ απλά και κατανοητά πώς οι δεξιότητες ζωής ωφελούν τη ζωή μας και πώς μπορούμε να τις κάνουμε δικές μας.

Πότε: Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, Ώρα: 19:00-21:00 στο Zoom!

Κλείσε εδώ τη θέση σου!

Λίγα λόγια για την Εύη Ξυραφά

σεμινάριο Ξυραφά

H Εύη Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια. Διαθέτει Μaster στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχίο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2010 δημιούργησε μαζί με την ομάδα της το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr, στο οποίο αρθρογραφεί συστηματικά. Το 2013 ξεκίνησε τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα Believe in You , με στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρα και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή.

Από τον Ιανουάριο του 2014 διοργανώνει workshops και εκπαιδευτικά σεμινάρια, μέσω της δράσης του Believe in You , μυώντας τον κόσμο σε έναν θετικότερο τρόπο σκέψης και ζωής.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *