Γράψε τη δική σου ιστορία με τον Νικόλα Σμυρνάκη! | Live διαδικτυακό σεμινάριο

«Γράψε τη δική σου ιστορία» με τον Νικόλα Σμυρνάκη! Live, διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 24 Ιουνίου!

Εδώ μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας και να προετοιμαστείτε για ένα σεμινάριο που θα θυμάστε για καιρό! Γιατί αν θέλεις να γίνεις εσύ ο δημιουργός της ζωής σου, να γράψεις τη δική σου ιστορία… τότε αυτή η ενέργεια είναι κομμένη και ραμμένη για σένα.

Οι Εκδόσεις Διόπτρα, η Εναλλακτική Δράση σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα εκπαιδευτή Νικόλα Σμυρνάκη (BA Finance, ΜΒΑ) συγγραφέα, δημιουργό της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy), ιδρυτή του IslandofMan Success Coaching Academy προσφέρουν ένα βιωματικό «εργαστήριο» που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας μείνει αξέχαστο!

Ποιος είναι ο στόχος του; Να προφέρει πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως πυξίδα ώστε οι συμμετέχοντες να χαράξουν την διαδρομή που οδηγεί στις επιθυμίες, στα όνειρα, τους στόχους, την εκπλήρωση των αναγκών και τον σκοπό της ζωής τους.

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Σε όσους θέλουν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική.
  • Σε όσους θέλουν να νιώσουν πραγματικά ελεύθεροι να δημιουργούν οι ίδιοι την πραγματικότητα της ζωής τους.
  • Σε όσους έχουν σημαντικούς στόχους και θέλουν να αρχίσουν να τους υλοποιούν ΤΩΡΑ.
  • Σε όσους θέλουν να έρθουν πιο κοντά στον σκοπό της ζωής τους και να συντονιστούν με αυτόν.
  • Και τέλος, σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν την πορεία προς κάθε τους προορισμό και να παραδώσουν στον κόσμο τον καλύτερο εαυτό τους.

Γιατί να συμμετέχετε;
Οι διαδραστικές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν:

– Να θέσετε στόχους που δεν θα σας αγχώνουν, στόχους με μεγαλύτερη πιθανότητα να τους επιτύχετε.
– Να αυξήσετε τις επιδόσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που ήδη έχετε.
– Να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με το φόβο, να τον χρησιμοποιήσετε παραγωγικά, έτσι ώστε να αποτελεί προωθητική και όχι καταστροφική, δύναμη στη ζωή σας.
– Να συνειδητοποιήσετε κάποια από τα βασικότερα λάθη των ανθρώπινων σχέσεων και να μάθετε πώς να τα αποφεύγετε.
– Να αποδεχτείτε και να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας.
– Να απολαύσετε την πορεία προς κάθε προορισμό σας.
– Να κάνετε το πρώτο αλλά καθοριστικό βήμα στην προσπάθεια σας να γράψετε τη Δική σας “Ιστορία”.

Πότε: Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, Ώρα: 18:00-22:00 στο Zoom!
Πληροφορίες στο info@enallaktikiagenda.gr ή τηλεφωνικά στο 211 1821655

Δώρο: Το βιβλίο «Γράψε τη δική σου Ιστορία – Τετράδιο ονείρων και πραγματοποιήσεων»,  αξίας 15,5 ευρώ

 

Bonus:

  • Αποκλειστική πρόσβαση στο εκπαιδευτικό βίντεο του Νικόλα Σμυρνάκη «11 βήματα που οδηγούν στην ευτυχία» διάρκειας 45 λεπτών, αξίας 39 ευρώ.
  • Τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μαγνητοσκοπημένο (θα είναι προσβάσιμο 7 ημέρες μετά από τη λήξη του). Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στο ίδιο το ζωντανό workshop, θα μπορέσετε να λάβετε το βιβλίο και να το δείτε μαγνητοσκοπημένο στον δικό σας χρόνο.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος Συμμετοχής: 50€

Κλείστε τη θέση σας εδώ! Μόλις ολοκληρώσετε την απλή διαδικασία της εγγραφής, θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail επιβεβαίωσης με την απόδειξη, τις οδηγίες και τα στοιχεία εισόδου σας στο σεμινάριο.

Ραντεβού την Τετάρτη 24 Ιουνίου!

Λίγα λόγια για τον Νικόλα Σμυρνάκη

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Success Coaching Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα και γρήγορα έγιναν από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Γράψε τη Δική σου Ιστορία.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν το σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *