Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο

Φέτος, όπως κάθε χρονιά, ο κόσμος του βιβλίου θα συγκεντρωθεί για μια μεγάλη γιορτή, το 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου. Μαζί με αγαπημένους συγγραφείς, θα σας περιμένουμε στο περίπτερό μας στο Ζάππειο για μια όμορφη βιβλιοβόλτα.

Το κεντρικό αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Μελοποιημένη Ποίηση». Αφιερωματικές βραδιές στους μεγάλους δημιουργούς –ποιητές και συνθέτες–, με τη συμμετοχή κορυφαίων τραγουδιστών, μουσικών, ηθοποιών και με τις παρεμβάσεις σημαντικών ανθρώπων από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, μας ξεναγούν στα μονοπάτια της περιπετειώδους διαδρομής του ποιήματος, από τη δημιουργία του στις σελίδες του βιβλίου, μετά στο πεντάγραμμο και από εκεί στα χείλη όλων μας.

Η έκθεση διαρκεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου και θα βρείτε χιλιάδες όμορφα βιβλία που θα σας κρατήσουν συντροφιά για το αποκαλόκαιρο.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα με Πέμπτη: 18:00-22:30
Παρασκευή – Σάββατο: 18:00-23:00
Κυριακή: 10:30-15:00 & 18:00-22:30

Επίσης, στο Φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι θα βρεθούν στο περίπτερό μας (130) για να μιλήσουν με αναγνώστες και να υπογράψουν τα βιβλία τους.
31/8 – Γιώτα Γουβέλη
1/9 – Πασχαλία Τραυλού
2/9 – Ελένη Γαληνού
7/9 – Βαγγέλης Γιαννίσης
8/9 – Άννα Γαλανού
9/9 – Μαρίνα Γιώτη
9/9 – Κώστας Κρομμύδας

Και εδώ μπορείτε να βρείτε το σχετικό event στο Facebook. 

ΥΓ: Όπως και κάθε φορά στην έκθεση θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και 10 τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της επιλογής τους.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *