Όταν οι ήρωες των βιβλίων γίνονται πρότυπα για τα παιδιά!

Τα βιβλία μπορούν να διαμορφώσουν σημαντικά την προσωπικότητα ενός παιδιού. Μέσα από αυτά μαθαίνουν σημαντικές αξίες για τη ζωή τους αλλά και την ιστορία σπουδαίων ανθρώπων που μπορεί να αποτελέσουν πρότυπα για εκείνα. Σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν σημαντικές ιστορίες να διηγηθούν και να αποτελέσουν τελικά παράδειγμα προς μίμηση.

Προσωπικότητες που έχουν αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και που πορεύονται στη ζωή με υψηλά ιδανικά. Σήμερα τα παιδιά -περισσότερο από ποτέ- έχουν ανάγκη τα υγιή πρότυπα, έχουν ανάγκη να στοχεύουν ψηλά και να ονειρεύονται. Και ως γονείς θα πρέπει να τους στηρίζουμε όσο πιο πολύ μπορούμε!

Στην αγαπημένη παιδική σειρά «Συναρπαστικές ιστορίες» προστέθηκαν δύο ακόμη βιβλία, τα οποία κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση: «20 σπουδαίοι πράσινοι ήρωες σώζουν τον πλανήτη» και «30 σπουδαίοι παίκτες που έγραψαν ιστορία»! Και στα δύο παιδικά βιβλία τα παιδιά γνωρίζουν ανθρώπους με όραμα και στόχους!

20 σπουδαίοι πράσινοι ήρωες σώζουν τον πλανήτη
Στο συγκεκριμένο παιδικό βιβλίο βρίσκουμε τις ιστορίες 20 ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε δράσεις για την κλιματική αλλαγή, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη διάσωση του πλανήτη. Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Έριν Μπρόκοβιτς, Γκρέτα Τούνμπεργκ και πολλοί άλλοι που με τις πράξεις τους γίνονται παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Γης.

Ιστορίες σπουδαίων παιδιών με θέληση και απίστευτη δύναμη ψυχής που κατάφεραν να γίνουν οι πράσινοι ήρωες του πλανήτη μας!

Οι πράξεις τους γίνονται παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Γης. Αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε να διαβάσετε τις συναρπαστικές ιστορίες τους και να κάνετε κι εσείς κάτι μικρό αλλά σημαντικό για το περιβάλλον.

Για ηλικίες 8+

 

30 σπουδαίοι παίκτες που έγραψαν ιστορία

Σε αυτό το νέο βιβλίο της σειράς, γνωρίζουμε 30 ποδοσφαιριστές που, χάρη στην τεχνική, στην εντατική προπόνηση και στο πάθος τους για τη νίκη έγιναν τα ινδάλματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! Γιατί ο Ρονάλντο σε ηλικία δέκα ετών παραλίγο να σταματήσει το ποδόσφαιρο; Πώς επέλεξε τον Μέσι η Μπαρτσελόνα; Πώς ο Σαλάχ βοηθάει τους συνανθρώπους του; Ακολουθούμε τον δύσκολο δρόμο τους προς τη δόξα και μαθαίνουμε τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας τους.

Για ηλικίες 8+

 

Μην ξεχνάμε πως στην ίδια κατηγορία κυκλοφορούν ακόμη 5 τίτλοι, οι οποίοι έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους!

συναρπαστικές ιστορίες

  • 100 σπουδαίοι φιλόσοφοι μιλούν στα παιδιά. Ένα βιβλίο για παιδιά αλλά και για μεγάλους· για όλους εκείνους που δεν ικανοποιούνται με τις στερεότυπες απαντήσεις και αναζητούν πάντα το γιατί των πραγμάτων.

Υ.Γ. Ανακαλύψτε περισσότερα βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών!

One Comment

  1. Pingback: Τι κοινό έχουν η Μητέρα Τερέζα και η Αντζελίνα Τζολί; – Dioptra Blog

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *