3+1 τρόποι χρήσης του ebook σου!

Πότε πριν ένα βιβλίο δεν είχε τόσες χρήσεις. Ρίξε μια ματιά και ανακάλυψε 3+1 τρόπους να αξιοποιήσεις το νέο εργαλείο σου:

1. Τα ebooks έχουν ενσωματωμένα λεξικά, μπορείς να σημειώσεις πάνω τους και μετά να οργανώσεις όπως θες τις σημειώσεις αυτές, ενώ μπορείς εύκολα να αναζητήσεις μια συγκεκριμένη φράση ακόμα μέσα σε ένα τεράστιο κείμενο.

2. «Μία συσκευή ίσον χίλιες πληροφορίες». Το κινητό σου τηλέφωνο, όπου μπορείς να διαβάσεις τα ebooks σου, γίνεται ταυτόχρονα και η βιβλιοθήκη και το γραφείο σου. Καιρός να ξεχάσεις τα βουνά αδιάβαστων βιβλίων στο κομοδίνο.

3. Θέλεις να κάνεις οικονομία, αλλά είσαι βιβλιοφάγος; Το ξέρουμε πολύ καλά αυτό το συναίσθημα. Τα ebooks μπορούν να σε βοηθήσουν, καθώς οι εκδόσεις (παλιές και νέες) κυκλοφορούν σε χαμηλότερες τιμές από την έντυπη έκδοση.

Bonus: Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι όσοι διαβάζουν ηλεκτρονικά, έχουν την τάση να ξεκινούν γόνιμες διαδικτυακές συζητήσεις. Η δομή ενός ebook σου επιτρέπει να μοιραστείς εύκολα αποσπάσματα από το κείμενο, προσθέτοντας και τα δικά σου σχόλια.

ΥΓ: Θέλετε κι εσείς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα βιβλία σας ως εργαλεία; Το μόνο που θα χρειαστείτε για να διαβάσετε ένα ebook είναι μια συσκευή που ούτως ή άλλως έχετε συνέχεια μαζί σας: το κινητό σας τηλέφωνο. Και για να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα εξαιρετικό smartphone που η οθόνη του έχει ειδική, πιστοποιημένη λειτουργία «Eye Comfort» για να μην κουράζει τα μάτια, διοργανώνουμε έναν μεγάλο διαγωνισμό σε συνεργασία με την HONOR! 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *